Проф. Мермерски: Мляко, мед и прополис най-мощните лекарства Преглеждания: 16534

0
5/5 - (1 vote)

Проф. Мермерски уверява, че мляко, мед и прополис лекуват почти всички болести дори и рак

Известният проф. Мермерски съветва да се доверим на природата. Всички болести са вследствие на неправилно хранене. Но има храни, които са цяр за здравословните ни проблеми.Мермерски

Млякото трябва да се приема ежедневно, съветва специалистът. Независимо дали ще предпочетем прясно или кисело. Най-ефикасното лекарство за рак на дебелото черво или на стомаха е именно този природен дар, научаваме от retro.bg.

Мермерски съветва всеки ден да се пие по няколко чаши прясно мляко или една опаковка кисело. Но задължително, без прекъсване. Ако имаме проблеми с висок холестерол професорът препоръчва да използваме мляко с по-малък процент на маслено съдържание. По никакъв начин да не се отказваме от него.

Млякото е изключително необходимо за жените над 50 години. Дамите навлезли в климактериум са застрашени от болестта остеопороза. С напредването на годините костната система става чуплива и се нуждае от повече калций. Млякото снабдява тялото с този незаменим за костите елемент.

Друг ценен  дар за здравето получен направо от природата е медът. За да сме здрави тялото ни се нуждае от 24 микроелемента. В чистия мед се съдържат 22 такива. Какво голямо  количество от полезни елементи ни предлага уникалният мед. За да е целебен този хранителен продукт трябва наистина да е чист и от проверен производител на натурален мед. В магазините от търговската мрежа се предлага мед, в който има вредна химия и глюкоза.

Прополисът е най-мощната защита на организма от вируси. Употребата на този продукт гарантира, че по време на епидемии ще останете здрав. Действието на прополиса е анитивирусно, антимикробно и антибактериално. Проф. Мермерски съветва да го употребявате при нужда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.