Предизвикателната кметица на Владая мирна не стои (Снимки)

Гласувайте за статията

Скандално известната кметица на Владая цъфна на предният капак на автомобил, провокативната Таня Иванова влезе в роля на модел

Таня Иванова кметица на Владая отново провокира с фотоси. Тя нашумя с провокативните си снимки преди време. Сега изпълняващата длъжността кмет отново разбуни духовете.

Кметица, ама красавица

Кметица, ама красавица

Таня Иванова е наистина красавица. Това никой не може да го отрече.  Тя влезе в ролята на модел и няма спор, че много и отива да го прави. Хубавата кметица промотира колекция на млада дизайнерка. Тя е пловдивчанката Марина Тракова и е само на 20 години. Младата дама е дъщеря на известния транспортен бос Ангел Траков. Най-голямата й страст са модата и дизайнът.

Чаровната Таня Иванова се познава с таткото покрай моторния спорт. Траков отдавна е свързан с моторите. А Иванова е бивша спортистка по мотоциклетизъм. Двамата са били в един отбор преди време. Състезавали са се в пловдивския клуб Racing team Plovdiv GNT. От тогава датира и близкото им приятелство.

Красавицата през 2011 година е обявена за най-добрата мотоциклетистка сред моделките. Не само кметицата на Владая подкрепя модната линия на младата дизайнерка Марина Тракова. В кампанията са се включили едни от най-влиятелните моторни асове като Ангел Краньотов и Мартин Чой. Кулинарният магьосник Петър Михалчев от „Мастършеф“ удря рамо на Тракова.

Преди време скандалните снимки на кметицата бяха определени като недопустими за поста, който заема. Тя се оправда, че фотосите са от 2012 г и никога не е допускала, че ще става кмет. Таня Иванова каза за себе си, че е млада жена, не е семейна и обича забавлявленията по нощни клубове.

Хубавата кметица на Владая се справя успешно със задачите си и забавленията не й пречат да кметува.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар