Тончо Токмакчиев се разкая, върна се при семейството си

Тончо Токмакчиев се върна при жена си
0

Тончо Токмакчиев заряза любовницата си след петгодишна връзка

Тончо Токмакчиев реши да се върне при жена си

Тончо Токмакчиев се завърна разкаян при семейството си. Актьорът реши най-накрая да зареже любовницата си Ани Михайлова след петгодишна връзка и отново се кротна при жена си, издават близки до актьора. Раждането на внучката му се оказал преломният момент, в който той осъзнал, че трябва да прекрати извънбрачните си отношения с колежката си.

Тончо Токмакчиев се върна при жена си
Тончо Токмакчиев се върна при жена си

Освен това близката му приятелка Катето Евро, която не спирала да му повтаря, че трябва да се върне при жена си – куклената актриса Нели Магриотова. Напоследък двамата са буквално неразделни и постоянно са заедно по театри и ресторанти, предават от Hotarena.net.

В същото време зарязаната любовница предпочитала да си стои вкъщи и да не се появява много пред хората.

Въпреки това двамата ще продължат да работят заедно в Шоуто на Канала.

Тончо Токмакчиев и съпругата му се сдобиха с внуче в края на месец юни миналата година. Тогава дъщеря му Таня роди момиченце, което кръсти Сесилия. Радостта от щастливото събитие накарала актьора да преосмисли извънбрачната си връзка и да се върне обратно при жена си.

Двамата с Ани Михайлова бяха любовници в продължение на пет години като Токмакчиев дори се изнесе от семейния дом, за да живее заедно с блондинката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.