Хороскоп на Боряна Делчева за 8 април, петък

Хороскоп на Боряна Делчева за 8 април, петък
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овенпазете се от допускане на грешки
Не е изключено да имате някои делови ядове днес, но звездите фиксират благоприятна промяна в ситуацията около вас и нищо чудно ненадейно да се осъществят желанията ви. По отношение на работата си ще получите влиятелна подкрепа, но внимавайте да не допускате грешки.

Телецще имате късмет в контактите
Петък ще ви затрупа с ангажименти, не са изключени и любовни неприятности за мнозина. Изпъкват силни финансови смущения, ядове от служебно естество. Бъдете въздържани и старателно заобикаляйте разправии. Късметът ви е в контактите.

Близнацивнесете яснота в живота си
Възможно е да бъдете огорчени от промяна в семейните отношения или да ви потискат делови проблеми. Необходимо е да внесете яснота в живота си, но не го правете с кавги. Задействайте връзките с приятелите си. Освен че ще ви помогнат в професионална област, ще осъществите и любовните си желания.

Ракбъдете сдържани
Въпреки някои затормозявания от лично естество, петък е много късметлийски и ще сте доволни от развитието на делата си. Бъдете сдържани и предпазливи в общуването с обкръжаващите ви, избягвайте разправии. Предвижда се голям професионален успех.

Лъвне влизайте в конфликти
Петък е ползотворен, но за осъществяването на някои дело ще се наложи да изчакате и да се подсигурите с още информация. Бъдете особено предпазливи във финансовата област. Денят е много благоприятен за провеждане на контакти и професионална реализация. Избягвайте конфликти – съветва в хороскопа си Боряна Делчева.

Деваслужебни трансформации
Предвижда се успех, но може да ви притеснят служебни трансформации. Става дума за някои новости, които изглеждат неуточнени. Изчакайте, в скоро време обстоятелствата ще се изяснят. Вкъщи ще ви зарадват придобивки. Вероятно идват от страна на семейния партньор.

sedmichen-horoskop-15Везнипълноценен ден
За вас предстои приятен и пълноценен ден. Организирайте срещи с приятелите и няма да съжалявате. Ще удовлетворите емоционалните си потребности, възможно е да разрешите и финансов проблем. Ще ви върви и в работата – напредък и придобивки.

Скорпионудовлетворение
Ще бъдете доволни от работата си днес, изпъква и любовно удовлетворение. Имате прекрасни възможности да осъществите свой нов проект, като в този смисъл главната роля е на влиятелен мъж. Впрочем такъв човек ще допринесе и за финансовата ви реализация.

Стрелецмалки неприятности
Петък е успешен, но може да ви сблъска с някои неприятности. Избягвайте разправии и конфликти. Трудно ще разрешите задачи, зависещи от администрация. В контактите ви се наблюдава раздвижване, промяна. Изпъкват неизяснени обстоятелства, необходима е информация.

Козирогочаква ви успех
Енергични и в силни позиции, повечето от вас ще се радват на успех днес. Ще го имате както в деловия живот, така и в личен план. Откриват се възможности за подобряване на бюджета, за осъществяване на тайна любовна връзка. Възможни са ядове вкъщи обаче.

Водолейвъоръжете се с търпение
Надали сте в най-добрата си форма, но в живота ви се извършват трансформации, които първоначално винаги създават трудности. Въоръжете се с търпение и бъдете готови на компромиси. Възможни са ядове с половинката ви, иначе в работата – късмет и сполука.

Рибилюбов и пари
Хубав ден, особено по отношение на пари и любов. Ще ви върви в съдружен бизнес. По отношение на служебните дела се забелязват новости, които изглеждат благоприятни, но все още за вас обстоятелствата са неопределени. Тактично ще изчакате – съветва Боряна Делчева в хороскопа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар