Разкритие: Ето какво е състоянието на Люси Иларионов след тежката операция!

Разкритие: Ето какво е състоянието на Люси Иларионов след тежката операция!
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов се подложи на тежка операция, за да отслабне!

Люси Иларионов вече е добре, след операция за изрязване на стомаха. Топ режисьорът на чалгарките се решил на тази крайна мярка, след като загубил битката с килограмите.

Той дълго и упорито се опитваше да стане такъв, какъвто беше в начало на кариерата си, но наднорменото му тегло непрекъснато растеше. Накрая го връхлетели куп здравословни проблеми. Люси Иларионов призна, че вече не успявал ад изкачи стълбите до втория етаж, без да се задъха.

Люси Иларионов

Люси Иларионов бе опериран в Турция

Той изпитвал затруднение да ходи дори на равен терен. Освен това лекарите му открили захарен диабет и показателите били повече от тревожни.

Затова той решил да се раздели с наднорменото си тегло и то не само от суета. Той се консултирал с нашенски пластичен хирург, който му препоръчал два варианта. Единият бил да си сложи гастрален пръстен, другия да се подложи на подгъване на стомаха.

Но той решил да предприеме драстичния метод, като легне под ножа в престижна клиника в Турция, където правели подобни операции. Препоръчал му я актьора Христо Мутафчиев, който бил там на рехабилитация.

След като направил необходимите изследвания у нас, той заминал за елитната клиника в Анкара. Поинтересувал се и какво ще му правят. Операцията се водела безкръвна, стомаха се продупчвал на пет места и с камерки лекарите виждали какво правят. „Стомахът е мускул, затова може да се реже и да се възстановява.

При изрязването му става като право черво и с времето малко се издува, като стомах”, му обяснили докторите. Люси Иларионов вече е добре, но останал още десетина дни за наблюдение в клиниката. За операцията се е бръкнал с десет хиляди евро.

Турските лекари му обещали до началото на есента да стане 80 кг. Люси Иларионов е убеден, че не само ще сбъдне мечтата си за стройна фигура, но и ще си възстанови здравето. От Би Ти Ви са обещали да покажат операцията и възстановителния период, което ще се излъчи след 16-ти април като реалите формат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар