Слави Трифонов нарочно съсипал Къци Вапцаров (Боял се от него)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов се страхувал от Къци Вапцаров

Слави Трифонов направил всичко възможно, за да срине Къци Вапцаров

Слави Трифонов нарочно съсипал Къци Вапцаров. Оказа се, че шоуменът се страхувал много от бившия водещ на Риск печели, риск губи, тъй като виждал, че хората го обичат. И че като нищо нисичкият шоумен ще го задмине по популярност.

Слави Трифонов умишлено съсипал Къци Вапцаров

Слави Трифонов умишлено съсипал Къци Вапцаров

Затова Дългия започнал целенасочена кампания срещу Къци, за да срине както имиджа му, така и него психически. Това е причината преди години Трифонов да се подиграваше на Вапцаров с вицове, скечове и какво ли още не. „Не минаваше вечер, в която той да не се гавреше с Къци“, спомнят си зрителите.

В крайна сметка усилията му, макар и нечестни, сполучиха. И в момента Къци тъне в забвение. Това разкрива актьорът Герасим Георгиев-Геро, който в момента се изявява в Като две капки вода.

„Какво да се прави, това е законът на джунглата. Елиминираш конкуренцията, за да си освободиш място за себе си“, разсъждава актьорът. Който е убеден, че въпреки всичко, Къци има сили да оцелее, тъй като притежава борбен характер, предават от България Днес.

В момента Геро се изявява в шоуто Като две капки вода по Нова телевизия и за нула време успя да се превърне в любимец на зрителите с превъплъщенията си.

Особено образът на Ема Бънтън от Спайс Гърлс му спечели огромно одобрение сред феновете на предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар