Уж не му пукаше: Тези снимки на Диляна Попова подлудиха от ревност Асен Блатечки!

Уж не му пукаше: Тези снимки на Диляна Попова подлудиха от ревност Асен Блатечки!
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки заряза Диляна Попова, но явно е свикнал неговото да си е негово завинаги!

Асен Блатечки и Диляна Попова не са заедно още от края на миналата година. Тогава актьорът взе съдбовното решение да остане с Катерина Горанова и дъщеричката си, и напусна окочнателно любовницата си Диляна.

Дори не го интересуваше, че тя току-що е родила сина им Борил. Да, Асен Блатечки се грижи много за детето, но от месеци дори не е поглеждал майка му. Може би, защото покрай грижите и неприятностите, Диляна Попова се беше занемарила доста.

Диляна Попова

Диляна Попова успя да вбеси Асен Блатечки

Каква е изненадата за близките до Асен днес обаче, когато Блатечки буквално полудял от ревност. Причината е повече от прозаична – Диляна Попова най-после се взе в ръце и поднови кариерата си на модел.

Дори е готова и излезе наяве най-новата й фотосесия, с която красавицата направо отвя главите на всички. Въпреки бременността и раждането, тялото на Диляна Попова е повече от перфектно, а лицето вече изглежда отпуснато и свежо.

Фотосите на хубавицата предизвикаха истински фурор, както в социалните мрежи, така и сред модните среди. Колеги на Асен Блатечки лично му показали снимките, които гарнирали с доста мръсни комплименти и явни мераци към Попова.

Горещата фотосесия на красавицата изнерви актьора

Горещата фотосесия на красавицата изнерви актьора

„Точно това вбеси Асен. Изревнува яко, но не, защото съжали, че е оставил Диляна и се е върнал при Катерина, а защото е от типа мъже, за които тяхното трябва да си остане тяхно. Без значение, че те самите са го захвърлили с лека ръка и без значение преди колко време е станало това. Е, май тука вече не е познал, защото Диляна е оправна жена и очевидно е решила да вземе живота си в ръце“, коментират хора от обкръжението на актьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар