Чарлийз Терон втрещи света с това разкритие!

Чарлийз Терон втрещи света с това разкритие!
5 (100%) 1 vote

Чарлийз Терон шашна всички с критиката към визията си, за която много жени биха убили!

Чарлийз Терон коментира, че това, че е висока и красива не й отваря вратите на киното. Южноафриканската актриса заяви, че заради външния си вид трудно получава качествени женски роли в киното.

Миналата година красавицата се появи в ролята на едноръка и груба жена жокей. Това определено не бе ролята, в която феновете искаха да видят носителката на „Оскар”. Тя огорчено е признала, че красотата й и мерките на модел трудно й осигуряват качествена героиня в меката на киното.

Чарлийз Терон

Чарлийз Терон попари представите на милиони хора по света с това, което призна съвсем откровено

„Забелязала съм, че красивите актриси трудно се уреждат с шеметни роли и те първи се отхвърлят на кастингите, ако имат такива природни дадености, изненадано сподели холивудската красавица.

Наскоро хубавицата навърши 40 години и това, според нея, също не е повод за радост в света на киното. Тя сподели пред лъскаво издание, че на жените , които ас прехвърлили тази възраст се гледа като на застаряващи, докато при мъжете се приема, че остаряват като вино.

„Това е стар и погрешен модел. Жените дълго се примиряваха с това правило, наложено от силния пол, но то трябва да се промени”, категорична е Чарлийз Терон. Тя сподели също, че изпитва носталгична любов към родината си – Южна Африка.

И силна връзка, но не знае как нейните съграждани ще я приемат, защото вече имат силен американски акцент, по думите й.

Миналата година блондинката се раздели и със своя дългогодишен любим Шон Пен, за когото дори бе сгодена. Тя сама отглежда сина си Джаксън, който е на четири години. През 2015, юли месец, холивудската актриса осинови и момиченце, което нарече Огъст.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар