Слава Севрюкова: САЩ унищожили космически кораб на СССР с лазер

Слава Севрюкова: САЩ унищожили космически кораб на СССР с лазер
5 (100%) 1 vote
Съветски учени ползвали ясновидката Слава Севрюкова за космическите си изследвания

Съветските учени използваха Слава Севрюкова при аварии на космически кораби – твърди в интервю за „България днес“ изследователят на феномена Христо Нанев.
„Например след изстрелването на тримата космонавти – Комаров, Волков и Пацаев, се случва нещастен инцидент. След приземяването на капсулата им тримата са открити мъртви. Били задушени. Тогава при леля Слава идват съветски другари да се допитат до нея каква е причината за неуспешното приземяване. И тя им казва, че вижда как корабът бил разхерметизиран от мощен лазерен лъч, задействан от територията на САЩ. Това се случва във времето на студената война. Но тази информация никога не е официално огласена по разбираеми причини. Официалната версия за неуспешното приземяване на Комаров, Волков и Пацаев е разхерметизиране на въздушния филтър“ – разказва Христо Нанев.

Слава Севрюкова надникнала в съветските космически тайни

Слава Севрюкова надникнала в съветските космически тайни

Слава Севрюкова твърди, че Юрий Гагарин е 12-ият изстрелян в Космоса космонавт. Колегата му преди него Илюшин се приземява на китайска територия и е арестуван като шпионин, затова случаят не е огласен. Останалите случаи са неуспешни и са завършвали със смъртта на космонавтите. Тези данни ясновидката споделя пред съветски учени, които потвърждават с половин уста, но заявяват, че това е държавна тайна – разбираме от изданието.
Самият Христо Нанев се занимава с регресия, чрез която проследява хода на серия човешки съдби отпреди 200 години – твърди изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар