Хороскоп на Боряна Делчева за 6 април, сряда

Хороскоп на Боряна Делчева за 6 април, сряда
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица”

Овенизгоден шанс в любовта
За голяма част от вас денят идва с изгодни възможности в сферата на любовта. Освен това не е за пренебрегване и шансът за професионална реализация. Планетните аспекти отчитат хубава промяна. Денят обещава и печалби, но се пазете от конфликти и изхабени нерви – предупреждава в хороскопа си астроложката Боряна Делчева.

Телецуспешно начинание
Денят е прекрасен, с лекота ще постигате замислите си. Ако поставите начало на нова дейност, ще се радвате на успешно развитие. Сега смелите и предприемчиви действия са по-благоприятни, отколкото пасивността и изчакването. Имате изключителен шанс да подобрите качествено живота си.

Близнациочакват ви облаги
Изпъкват добри възможности за ползотворен ден, ще бъдете и лично облагодетелствани. В този смисъл е видна намесата на влиятелен мъж в делата ви, вероятно приятел. Не е изключено днес да сте по-заети от други дни, но усилията ви ще бъдат възнаградени. Само не се задълбочавайте в излишни детайли и избягвайте разправии в дома си.

Ракзадава се промяна
Възможно е сряда да ви изненада с неприятна промяна, бъдете нащрек в отношенията си с околните. Не е изключено да бъдете огорчени, измамени, подведени от човек, на когото имате доверие. По отношение на професионалните ви задължения денят не е лек, така че се пазете от гафове и грешки.

Лъвуспешно пътуване
Прекрасен ден! В живота ви се извършват промени, които засягат както интимната страна, така и деловата. Открива се шанс за качествен професионален растеж, за увеличаване на доходите. Нищо чудно някои от вас да заминат зад граница с цел укрепване на положението си. Потръгва ви и в любовта.

Девавъзможни са неприятности вкъщи
Сряда се характеризира с трансформации и успех за предприемчивите от знака. Денят е подходящ за нови начинания. Звездите фиксират благоприятни възможности за развитието на професионалните дела, въпреки че може да ви ядосат с демагогия днес. Внимавайте вкъщи, забелязват се неприятности – предупреждава Боряна Делчева в хороскопа си.

horoskop-8Везнихубав ден за любов
В живота ви настъпва хубава промяна, но не е изключено днес да се сблъскате с някои проблеми. Откриват се изгодни възможности по професионална линия да припечелите нещо допълнително, но точно толкова сте застрашени от парични измами и разправии.

Скорпионна хоризонта изплуват тревоги
Нищо чудно и вие да бъдете засегнати от неприятности. Става дума за промяна, непредвидени събития. Внимавайте в общуването си с околните – близки, приятели и познати. Възможно е човек, когото обичате, да ви създаде главоболия. Трудно ще премине работният ви ден. Някои от вас ще се радват на опора от брачния партньор.

Стрелецпотръгва ви
Изглежда сряда поставя начало на един позитивен период. Ще се радвате на успехи, а перспективите са още по-обнадеждаващи. Изпъкват нови стимули за извършване на важни поправки в бизнеса, както и за подобряване на отношенията с любимия човек. Очертават се приятни трансформации и вкъщи.

Козирогадминистративни дела
Днес няма да ви е леко, но решителността ви ще бъде възнаградена и ще постигнете желаните резултати в търсене на правата си. За някои от вас – административни задачи относно уреждането на документи. Ще имате успех, може да разчитате и на добро отношение от влиятелен мъж.

Водолейкъсмет и придобивки
Очаквайте хубав и много успешен ден, особено във връзка с пари. Наблюдават се доста изгодни предпоставки за осъществяване на желанията ви, не е изключен и хазартен шанс. Силната ви интуиция ще бъде верен съветник при взимане на важни решения, при конкретни действия.

Рибиусилена работа
Сряда ще ви затрупа с работа, изглежда твърдо сте решили да приключите задачите си. Денят е подходящ за семейни и битови дела, но не сте предпазени от заблуди по парични въпроси. Възможно е да се почувствате оскърбени в този смисъл. Внимавайте в службата, пазете се от допускане на грешки. Не се преуморявайте – съветва Боряна Делчева в хороскопа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар