Сензация: Виж с кого се загаджи Митака от „София Ден и Нощ“!

Сензация: Виж с кого се загаджи Митака от „София Ден и Нощ“!
5 (100%) 1 vote

Митака от „София Ден и Нощ” се залюби с богаташка, при това доста известна!

Митака от култовата поредица „София Ден и Нощ“ бе спряган за гадже на поп фолк дивата Анелия. Мускулестото момче участваше в някои от клиповете на известната фолкаджийка. Но дори между тях да е имала някаква свалка, тя е била краткотрайна.

Защото наскоро Кристиян Кирилов, както е истинското име на автомонтьора от известния сериал „София Ден и Нощ“ показа новата си любима. Тя се оказа една от най-желаните мадами в светските среди. Красавицата се казва Веселина Бориславова и е дъщеря на една от най-богатите жени у нас Цветелина Бориславова.

София Ден и Нощ

Митко от София Ден и Нощ налази баш щерката на банкерката

Богатата наследница е непрекъснато с новия си любим. Светската двойка е забелязвана да посещава елитни столични заведения, където да танцуват и да се радват на компанията си.

Митака от „София Ден и Нощ” е сред най-колоритните образи в сериала. Преди известно време плъзнаха слухове, че преди да се снима във филма той е бил поръчково момче и е заработвал в Дубай от богаташи.

Тарифата му е била доста скъпа, предвид външния му вид и уменията, които младокът показвал под завивките. Но след предложението да се снима в хитовата поредица, той се прибрал в България. Сега известността му помогнала да забърше една от най-младите богати родни наследници.

Макар и аматьори, Митака, Коко и останалите от най-щурата квартира в София успяха да впечатлят с играта си на екрана.Крис Ненков, по-известен като Коки и Митака буквално са засипани от комплименти на своите фенки.

Екранните партньори са приятели и извън камерите, но не си крадат гаджетата, както в сериала. Те обичат да купонясват и с останалите герои от поредицата.

Митака е силно впечатлен от това, което се случва с него и затова категорично е решил да учи актьорско майсторство. Освен това, в останалото си свободно време, се отдава изцяло и на другото си хоби-фитнеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар