Цветан Цветанов е номинацията на ГЕРБ за президент? Преглеждания: 3227

Цветан Цветанов
0
5/5 - (1 vote)

Цветан Цветанов е вероятната кандидатура на управляващите за президентските избори

Цветан Цветанов да бъде издигнат за президент, искат от ГЕРБ

Цветан Цветанов да бъде издигнат за президент, настояват от ГЕРБ. За това настояват хора от управляващата партия, които са на мнение, че бившият вътрешен министър е най-удачният избор за надпреварата за стола на Росен Плевнелиев. Който почти сигурно няма да получи подкрепата на ГЕРБ за втори мандат, след като на няколко пъти ги критикува.

Цветан Цветанов
Цветан Цветанов

А цялостното му представяне начело на държавата търпи доста критики. Сред другите имена, които евентуално се спрягат за вота, е и това на кметицата на София Йорданка Фандъкова, която се радва на доста висок процент одобрение, предават от vsekiden.com.

Малко вероятно е обаче тя да се съгласи да зареже столицата, за да се опита да се пребори за президентското кресло. От ГЕРБ настояват кандидатът им за вота да е разпознаваемо лице, а не да се залага на нови политици. Бойко Борисов засега не е коментирал какво ще бъде окончателното решение на партията му.

Появи се информация, че Меглена Кунева също смята да се пробва на изборите. Това ще е второто й явяване, след като на предишния тур не успя да спечели одобрението на хората.

В момента Кунева заема поста на министър на образованието й твърди, че е успяла да спечели доверието на избирателите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.