Азис се промени до неузнаваемост: Какво се случва с него?

Азис се промени до неузнаваемост: Какво се случва с него?
5 (100%) 1 vote

Азис се промени до неузнаваемост

Азис е непознаваем. Това стана ясно от кадрите, излъчени в ефира на „Папараци“. Фолкаджията се запусна. От изключените кадри ясно се вижда, че суетният изпълнител се е запуснал. Освен големия корем, той е пуснал и брада. От Азис, който някога спазваше диети и дори се подложи на липосукция, за да е по-слаб, не е останала и следа.

Изпълнителят се разхожда спокойно из център на София. Но дори и тъмните дрехи не успяват да прикрият едрогабаритните му размери.

Приближени до костинбродския славей коментират, че ако не вземе мерки и продължи да се консумира буквално всичко, което е пред очите му, ще стане по-дебел и отпреди. След излъчването на кадрите, изпълнителят заяви, че те са монтирани и не отговарят на действителността, тъй като е  все така слаб. Но зрителите не са на това мнение. След излъчването на кадрите мрежата беше залята с негативни коментари относно визията на изпълнителя.

Очевидно изпълнителят има проблеми не само с данъчните, но и с килограмите. Както вече стана ясно, той е укривал огромни суми данъци. Във връзка с това е наложен запор върху един от апартаментите на ромския славей. Жилището се намира в тузарския квартал „Манастрирски ливади“. Луксозно завършеният апартамент се продава от данъчните за малко повече от 400 000 лв. Апартаментът се намира в луксозен комплекс от затворен тип, който има жива охрана. Жилището разполага с две спални и просторна тераса.

Азис

Азис се запусна

Освен Азис длъжници на хазната са Преслава, Глория, Галена, Ивана. От естрадната гилдия най-големи длъжници са дует „Ритон“ и Лили Иванова. Изпълнителите са „забравили“ да декларират голяма част от приходите си. Азис е единственият изпълнител със запорирано имущество заради неплатени задължения към хазната. Неясно засега е дали и други звезди няма да последват съдбата на Азис и да се разделят с част от имуществото си заради задължения към хазната.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар