Близките й не могат да повярват: Виж какво реши Мария! (неочаквани подробности)

Близките й не могат да повярват: Виж какво реши Мария! (неочаквани подробности)
5 (100%) 1 vote

Мария никога не се е държала така, дори Християн Гущеров не може да я познае!

Какво се случва с Мария – този въпрос си задават не само феновете, но и близките на певицата от Пайнер, която направи нещо нетипично за нея от толкова години насам. Певицата винаги се е хвалила и не спираше да се кълне в здравословния начин на живот, който води и заради който изглеждала и се чувствала прекрасно.

Мария възпитаваше и Марая в същия дух, затова фактът, че внезапно занемари навиците си и се нахвърли като гладно прасе на храна, потресе всички. Миньончето дори публикува снимки, на които преспокойно закусва със супер калоричен мъфин, облян в глазура и пие капучино със захар и огромен каймак.

Мария

Мария започна да се тъпче със сладко, за да забрави проблемите с Гущеров

При положение, че певицата извършва тези прегрешения дори не през зимата, когато човек има склонността да се поотпуска малко, а напролет – когато всички дами са вманиачени във фигурата си, говори едно – може би Мария има проблеми.

За тях подшушнаха и близки до обкръжението й от Пайнер, според които тя и благоверният й Християн Гущеров напоследък не мелели много добре. Двамата спорели най-вече по старата и болезнена тема за детето, което певицата така и не се решава да роди на милионера.

„Не знаем докъде са стигнали нещата, но е истина, че Мария и Християн са на нож през последните една-две седмици. Можем да го разберем, защото на всеки мъж би му омръзнало да чака и да се надява на дете и здраво семейство, докато жена му си гледа единствено работата. Мария обаче също е изнервена и има своето си право“, коментират източниците.

Затова и според тях, певицата не се съобразявала какво похапва и наблягала на сладките неща, за да си докара изкуствено щастие след разправиите в дома си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Близките й не могат да повярват: Виж какво реши Мария! (неочаквани подробности)”

  1. yi,k

    апр. 04. 2016

    egati spermoiada gnusen starozagorski

Добавете коментар