Дарина Павлова онемя: Виж какво й съобщи Илия Павлов – младши!

Дарина Павлова онемя, защото осъзна, че щом Илия Павлов й представя любимата си, то положението е сериозно
0

Илия Павлов – младши изненада майка си Дарина Павлова с красивата си годеница!

Илия Павлов-младши представи бъдещата си жена на майка си Дарина. Наследникът на мафиотския бос учи в Швейцария, в колеж. Неговата избраница се казва София Шанли и живее в Колорадо. Момичето е завършило престижен университет в Америка.

Младата хубавица се е преместила в Швейцария, при своето гадже. Срещата станала в Рим, където младите отишли на гости на своята майка. Дарина Павлова останала очарована от вида и възпитанието на младото момиче.

Илия Павлов
Дарина Павлова онемя, защото осъзна, че щом Илия Павлов й представя любимата си, то положението е сериозно

Илия Павлов-джуниър вече е сменил снимката си в профила си в социалната мрежа. Там той е качил общо фото на него и младата му избраница.

Момчето на Дарина и Илия Павлов израстна като истински красавец. Той още преди няколко години фиксира погледа върху себе си и щом се появяваха негови снимки в социалната мрежа, момичетата луднаха по хубавеца. Синът на Илия Павлов притежава малко черти на убития си баща, но пък изцяло носи името му.

След като мъжът й бе убит, Дарина Павлова наследи милионите му и се оттегли в Италия. Тогава тя взе и трети деца със себе си-Венцислава, която бе дъщеря на Илия Павлов от първата му съпруга и сега е омъжена за мултимилиардер в Дубай и се радва на дете, сина си Илия-Калоян Павлов и дъщеря си Паола.

Отрочетата пораснаха и плъзнаха по света, като не останаха да живеят при майка си в Италия. Мадам Мулти дълго бе първа дама на екс премиера на Италия Силвио Берлускони. Но след поредната му изневяра та си събра багажа и се изнесе от апартамента му.

След което вдовицата се захвана за бизнеса си. Палавницата премина през леглата на доста млади лъвчета, вече напълно забравила застреляния си съпруг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.