Взрив: Стоянка Мутафова със скандално разкритие за Ванга!

Взрив: Стоянка Мутафова със скандално разкритие за Ванга!
5 (100%) 1 vote

Стоянка Мутафова разтърси всички с думите си за Ванга!

Стоянка Мутафова е силно разочарована от пророчицата Ванга. Според голямата комедийна актриса ясновидката не е нищо повече от шарлатанка.

За голямата Стояна геният на Ванга е силно преувеличен. За нея петричката врачка си става неука жена, малко шарлатанка, която много от нещата ги е налучкала. Тя е ходила два пъти при нея, но според думите й, Ванга нито веднъж не й е познала нищо.

Ванга

Стоянка Мутафова шокира българите с разкритието си за Ванга

Първият път Стоянка Мутафова е отишла през 60-те години, когато не била много известна. Тя била с група актьори, но твърди, че ясновидката не само не я познала, ами нищо не й предсказала. Втората й среща с пророчицата била през 80-те години.

Тогава я навили да отиде при гледачката нейните колеги Георги Парцалев и Калоянчев. Мутафова разкрива, че Парцалев много й вярвал. „Беше много интелигентен и образован човек, но много й вярваше. Вероятно защото имаше афинитет към окултното”,спомня си Стоянка Мутафова.

Георги Калоянчев също излязъл от срещата с Ванга малко разочарован и актрисата подозира, че той разбрал, че е шменти-капели и не познава нищо, а само налучква нещата, подозира колежката му. И при тази втора среща с Ванга „госпожа Стихийно бедствие” излязла крайно разочарована. „Нищо не ми позна, абсолютно нищо”, по маниера си разкрива великата актриса.

Затова Стоянка Мутафова е категорична, че пророчицата е една шарлатанка, която тя не знае защо се мъчат да изкарат светица. Всеки, твърди тя, който е малко по-интелигентен, не би й се доверил и ако е малко повече начетен, ще я хване в измама.

„Но всеки сам си избира да вярва или не. И понякога не е зле да си мислиш, че съдбата ти е писана някъде горе”, твърди Мутафова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар