Животът на Асен Блатечки се превърна в ад

Животът на Асен Блатечки се превърна в ад
5 (100%) 2 votes

Актьорът се е видял в чудо

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки изплака, че животът му напоследък се е превърнал в истински ад.

Актьорът споделил пред приятели, че е подложен на убийствен терор и не може да си поеме дъх от луди фенки, които не спират да го преследват.
От години на Асен Блатечки му се носи славата на ценител на женската красота. Освен това той е непоправим сваляч, а дамите, които успяват да устоят на чара и мъжествеността му, не са много.

Асен Блатечки

Актьорът се е видял в чудо

Актьорът обаче изревал, че напоследък положението е повече от страшно. Точно когато решил, че е време да си кротува близо до законната половинка Катерина, сякаш като по команда десетки дами, които очевидно са извън контрол, са го взели на мушка.

Профилът на Асен Блатечки вече прелива от любовни послания. Отчаяни домакини му обясняват колко са влюбени в него и че не си представят живота, ако той не стане част от него. Те сякаш са готови да платят всяка една цена, само и само да имат възможността да се порадват няколко минути на вниманието му.

Разбира се мнозина от тях са недоволни от факта, че съобщенията им до секссимвола на българското кино, са били блокирани и го питат каква е причината. Те са категорични, че биха искали да продължат да си пишат с актьора и го призовават да не ги отбягва.
Лудите почитателки на актьора обаче не се ограничават само до социалните мрежи.

В последно време мобилният му телефон прегрява до червено. Той не спира да звъни дори и в малките часове на нощта, а неприличните предложения под формата на кратки съобщения валят като пороен пролетен дъжд.
Законната половинка на актьора е бясна от това, което се случва и напоследък започнала да дебне като хрътка всяка негова крачка, да не би отново да се изкуши да кривне от правия път.

Режисьорката е категорична, че при следващата грешна стъпка, актьорът излита от дома им завинаги, пише Блиц като се позовава на информация на „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар