И Глория би шута на Пайнера

И Глория би шута на Пайнера
5 (100%) 1 vote

На примата на родния фолк й писна от номерата

И примата на родната фолк музика Глория последва примера на колежките си и би шута на Пайнера.

Глория е взела категорично решение, че напуска музикалната компания „Пайнер”.
Този слух тръгна още преди две години, но сега той не е просто слух, а истина. Информацията бе потвърдена от самата изпълнителка, отбелязва столичен вестник.

Глория

На примата на родния фолк й писна от номерата

Глория споделила решението си пред немалка част от почитателите си. Те също не скрили разочарованието си от факта, че певицата за пореден път останала пренебрегната при връчването на годишните награди на музикалната компания.
Договорът на примата на родния фолк изтича през месец май, така че няма никаква спънка да осъществи намеренията си.

За момента изпълнителката е категорична, че няма намерения да подновява договора си с Митко Пайнера. Дори инж. Димитър Димитров да й предложи изкусителни условия на работа и редица преференции, Глория е категорична, че ще отхвърли офертата.
Тя и преди е споделяла за разногласията с шефа си, но в крайна сметка до момента двамата винаги успяваха да стигнат до споразумение. Този път нещата не стоят по този начин.

За никого не е тайна, че Глория е певицата, на която музикалната компания удържа най-малък процент от хонорара – едва 25%.
За сметка на това пък през последните пет години компанията по никакъв начин не е помогнала на кариерата й.

Новото неразбирателство между примата на фолка и Митко Пайнера избухнала след връчването на наградите. Само няколко минути след обявяването на призьорките във всички категории, станало ясно, че Глория отново е пренебрегната с лека ръка за сметка на не чак толкова успешни нейни колежки.
Това разпали вълна на недоволство сред почитателите й, които избухнаха в социалната мрежа.

Иначе Глория за пореден път отказа да уважи „бляскавата” церемония по награждаването, тъй като очевидно вече е свикнала със затвърдилата се напоследък традиция да бъде лишавана от отличия, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар