Владимир Путин скандализира с новата си любов

0

Слухът за „трансфера” между двама от най-влиятелните мъже на планетата предизвика доста въпросителни

Руският държавен глава Владимир Путин скандализира обществото с новата си любов.

Световната преса гръмна с новината, че новата изгора на Владимир Путин, е бившата половинка на Рупърт Мърдок – Уенди Денг.
Таблоидът „US Weekly” бе сред първите, който разкри, че бившата съпруга та Рупърт Мърдок, която е от азиатски произход, е била забелязана в интимна близост с Владимир Путин.

Владимир Путин
Слухът за „трансфера” между двама от най-влиятелните мъже на планетата предизвика доста въпросителни

Двамата са били заедно на яхта. Информацията сочи, че луксозният плавателен съд е собственост на близък приятел на стопанина на Кремъл – Роман Абрамович, който е собственик на лондонския футболен отбор „Челси”.
Информацията, че това е новата изгора на Владимир Путин все още не е потвърдена официално.

Таблоидът пък припомня, че на Уенди Денг са били преписвани множество интимни връзки през годините, но малцина от тях са били истински. „Б92” допълва, че сред имената на мъжете, които са спрягани за нейни партньори бе и бившият премиер на Великобритания – Тони Блеър, пише slava.bg.

Слухът за „трансфера” между двама от най-влиятелните мъже на планетата предизвика доста въпросителни.
Уенди Денг е на 47-годишна възраст. Тя се разведе с главния изпълнителен директор на News Corp през 2013 година. Запознати припомнят, че двамата с Рупърт Мърдок имат две дъщери.

Що се отнася до Владимир Путин за никого не е тайна, че през 2004 година той се разведе със съпругата си Людмила, с която бе в продължение на три десетилетия. Разводът бе поискан от половинката на руския президент заради мълвата, че има интимна близост с бившата гимнастичка Алина Кабаева.

Отдавна се знае, че азиатката Уенди Денг си пада по мъже с огромна власт. Тя го доказа за пореден път. Запознати припомнят, че основната теза за раздялата й с Рупърт Мърдок е аферата й с британския премиер Тони Блеър.
Преди няколко седмици медийният магнат сключи брак с бившия модел и екссъпруга на Мик Джагър – Джери Хол, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.