Михаела Филева завъртя главата на световноизвестна личност

Михаела Филева завъртя главата на световноизвестна личност
4.5 (90%) 2 votes

Певецът е лудо хлътнал по нея

Михаела Филева наистина притежава невероятен чар.

Именно с него успя да завърти главата не на кой да е, а на самия Енрике Иглесиас.
Световноизвестният изпълнител се съгласил да участва в „България търси талант” именно благодарение на Михаела Филева. Енрие Иглесиас не устоял на чара на нашенката и бързо се съгласил.

Михаела Филева

Заради нея Енрике Иглесиас пристига в България

По всичко личи, че Енрике Иглесиас не е останал безразличен към чара на Михаела Филева, а и няма как това да се случи. Стигнало се до там, че известният изпълнител дори търсил истинския профил в социалната мрежа Фейсбук на красавицата, която му е колежка.

Очаква се латиноидолът, по когото въздишат милиони девойки по света да пристигне у нас през месец май, когато ще изнесе концерт. Заедно с това са планирани и няколко светски изяви. Една от тях е участието му в музикалното шоу „България търси талант”.

Най-интересното в цялата тази ситуация е, че певецът толкова хлътнал по Михаела Филева, че ще получи символичен хонорар за изявите си. Не е изключено в крайна сметка да реши да го дари за благотворителност, пише „Телеграф”.

Испанската преса също не пропусна да отбележи, че Енрике Иглесиас ще идва в България. Те твърдят, че сред причините за идването му в страната ни, е именно родната красавица Михаела Филева.
Концертът му ще се проведе в зала „Арена Армеец” на 14 май. Очаква се обаче изпълнителят да пристигне малко по-рано в София заради участието си в музикалното шоу „България търси талант”, пише kliuki.bg.

Неотдавна из светските среди се понесе мълвата, че Михаела Филева е успяла да завърти главата и на Асен Блатечки. Той естествено поискал от нея по-близка връзка, но за негово огромно съжаление бил отрязан по категоричен начин.
Очевидно чарът му не работи навсякъде, както и това, че актьорът не си е взел поука от случилото се покрай Диляна Попова и продължава с пълна сила да сваля чаровни дами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар