Преслава съсипа Джино Бианкалана

Преслава съсипа Джино Бианкалана
3.25 (65%) 4 votes

Риалити звездата си тръгнал от България заради нея

Фолк дивата Преслава заби нож в гърба на Джино Бианкалана.

Победителят в риалитито ВИП Брадър призна, че след това, което му е причинила певицата, ще се съвземе много трудно, ако изобщо успее. Близки до двамата твърдят, че именно това, което е направила Преслава се е превърнало в причина за експресното прибиране на Джино в Щатите.

Припомняме, че искрите между него и Преслава прехвърчаха след края на ВИП Брадър. Джино все пак успял да вкара смуглата фолк певица в леглото си и наивно вярвал, че тя е само с него, както и че е пронизана от стрелите на Амур.
Е, да, ама не!

Преслава

Риалити звездата си тръгнал от България заради нея

Приятел на Джино го определя като изключително добро момче, дори понякога добротата му граничи с глупостта. Той многократно бил предупреждаван да не се занимава с мъжемелачка като Преслава, тъй като тя само го използва за временни удоволствия, но той така и не чувал.

Всеизвестен факт е, че след раздялата си с Бирмата фолк певицата не стои мирно и се е отдала изцяло на плътските удоволствия. Напоследък тя сменя партньорите си по-често от носни кърпички.
Джино успял да се задържи в живота на Преслава в ролята си на интимен приятел едва две седмици.

Разбира се през това време изпълнителката далеч не му била вярна – тя се срещала с Недко Сланината и Фики Стораро.
Риалити звездата все пак успявал да преглътне някак си тази горчилка. Онова, което не успял да преглътне е признанието на Преслава, че е бременна от него, но ще направи аборт.

Тя била категорична, че не съществува никакъв вариант това дете да види бял свят. След като певицата направила аборт в частната клиника „Свети Лазар”, тя дори спряла да отговаря на позвъняванията на Джино.

Въпреки всичко, риалити звездата продължава да е влюбен до уши в изпълнителката. Джино си тръгнал от България съсипан заради начина, по който Преслава се е подиграла с чувствата му, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Преслава съсипа Джино Бианкалана”

  1. ТАНЧЕТО

    апр. 03. 2016

    ДА БЕ,ВСЕ ПАК СЕ ПРЕДПОЛАГА.ЧЕ ДЖИНО ИМА НЯКАКЪВ ВКУС СПРЯМО ЖЕНИТЕ,ИМАЙКИ ПРЕД ВИД ДЖЕНА,И ДА СИ ХАРЕСА ПРЕСЛАВА,ПРОСТАТА ЧАЛГАДЖИЙКА Е НАПРАВО СМЕШНО,ТАЗИ ГРОЗНОВАТА СЕЛСКА ПРЪЧКА-КРОКОДИЛ.

Добавете коментар