Калин Врачански стана жертва на изнудване

Калин Врачански стана жертва на изнудване
3.67 (73.33%) 3 votes

Скандалът продължава да се разраства

Един от най-желаните български ергени – актьорът Калин Врачански стана жертва на изнудване.

Той и колегата му Асен Блатечки, който вече се изявява и в ролята на продуцент са в люта война. В основата на неразбирателството им стои завистта. Блатечки завидял на Калин Врачански, че припечелва повече от участието си „Като две капки вода”, а на всичкото отгоре му отказал и да играе в някои от продуцираните от него постановки.

Калин Врачански

Скандалът продължава да се разраства

Заради отказа на Калин Врачански, Асен Блатечки, известен като Царят на халтурата губи сериозни приходи и му е бесен.
Според сметките на лошото момче на българското кино за трите месеца, в които Калин Врачански категорично отказал участие в постановките му, ще изгуби девет хиляди лева.

Асен Блатечки бил категоричен, че Калин Врачански трябва незабавно да го обезщети за загубите или в противен случай изхвърча завинаги от театъра.
На свой ред Врачански пък се жалва, че е подложен на невиждано изнудване от колегата му, който е и продуцент на постановките.

В актьорските среди коментират, че Блатечки е бесен на колегата си и се чувства предаден. До неотдавна той се смяташе за негов покровител и дори спасител, подал му ръка през последните три години, в които кариерата му беше в сериозен застой.

Запознати с драмата на двамата актьори, които до неотдавна бяха близки приятели разкриват, че Асен го приютил под крилото си и с постановките, в които участвал Калин Врачански обикаляли из цялата страна и припечелвали доволно.
Към днешна дата обаче блондинът заряза лошото момче на българското кино заради „Като две капки вода”.

Твърди се, че само в рамките на няколко месеца Калин Врачански е заработил повече от сто хиляди лева. хонорари. И тези приходи били само от две реклами и участието му във формата на Магърдич Халваджиян.
На всичкото отгоре русокоското наля допълнително масло в огъня, споделяйки, че инвестира припечеленото в имоти, което разгневи още повече Асен Блатечки, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар