Маги спасила Слави Трифонов от прогресивна депресия

Маги спасила Слави Трифонов от прогресивна депресия
5 (100%) 2 votes
Магдалена Ангелова, известна като Маги на Слави Трифонов, се оказа ключов фактор в живота му

Крехката дама многократно помагала на своя покровител, с когото деляха един покрив в продължение на няколко години. Маги помогнала на Слави Трифонов не само да стъпи на краката си, но и да се задържи на голямата сцена – пише в. „Уикенд“. Двамата обичали да разговарят с часове на чаша вино, а този им стар навик се запазил и до днес – отбелязва изданието.

Първите съвети на Маги към Дългия почнали още по време на следването й по психология. Тя забелязала, че той е по-предразположен към изпадане в депресия от други, защото имал изключително натоварен работен режим. След няколко разговора разбрала, че спортуването, редовният фитнес и каквито и да било други физически натоварвания няма да му помогнат. Тогава се наложило да подходи съвсем професионално към своя любим.

Маги и Слави Трифонов бяха заедно няколко години

Маги и Слави Трифонов бяха заедно няколко години

Започнала да му задава въпроси, свързани с първите му 7 години и със съответните травми, които една или друга житейска ситуация може да му е нанесла. Маги била убедена, че биологични различия в определени мозъчни структури, хормонални промени и наследствена предразположеност са все фактори, които повишават вероятността от развиване на депресивно разстройство. То от своя страна се отключвало при тежки житейски ситуации, ниско самочувствие или подкрепа от най-близките.

Какво точно й е споделил Слави Трифонов, остава в тайна, защото малко след раздялата им варненката била помолена тактично да подпише декларация за конфиденциалност. Така тайните на Дългия останали завинаги скрити – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар