Не е за вярване! Вижте какво направи Бирмата

Не е за вярване! Вижте какво направи Бирмата
3 (60%) 2 votes

Това ще е събитието на годината

Един от най-богатите родни ергени – Георги Станоев-Бирмата остави всички без дъх с това, което направи.

Никак не са малко жените, които се опитаха да закарат Бирмата до олтара, но за тяхно огромно съжаление без никакъв успех. Сред известните дами, които са минали през леглото му е и фолк певицата Преслава. Връзката им с Бирмата бе изпълнена с множество скандали, дори в един момент се стигна и до бой.

Бирмата

Това несъмнено ще е събитието на годината

Въпреки немалкото драми помежду си, двамата се събираха отново, докато любовта им не се пропука тотално и не подлежеше на поправка. Не мина много време от раздялата на Бирмата с Преслава и в леглото му се настани друга нейна колежка – Алисия.

През последните няколко дни все по-усилено се носи мълвата, че Бирмата и Алисия подготвят пищна сватба. Запознати издават, че сватбената рокля на фолк певицата е на стойност 15 хиляди евро.
Твърди се, че Бирмата е поискал ръката на Алисия, а тя веднага е казала „Да!”.

Моментът, в който Георги Станоев е поискал ръката на фолк певицата, е бил изключително романтичен. Той паднал на колене пред избраницата си като по филмите и отправил предложението си за брак. Алисия се разплакала от радост, че именно тя е избраницата и разбира се веднага се съгласила.

Отлично осведомени източници твърдят, че това със сигурност ще е най-лъскавата сватба на настоящата година, а не е изключено и да се превърне в топ сватбата на века.
Според информацията Алисия ще е с невероятна булчинска рокля, творение на Zuhair Murad.

Роклите от тази марка превръщат всяка една булка в истинска принцеса и именно това е причината, поради която певицата се е спряла именно на нея. Тя ще изглежда повече от ослепително в най-щастливия ден от живота си.
Творенията на този дизайнер красят телата на световни знаменитости като Анджелина Джоли, Дженифър Лопес, Деми Мур, Шакира, Ивана Тръмп и др., пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар