Елен Колева получи тежък удар

Елен Колева получи тежък удар
3 (60%) 2 votes

Животът й сякаш се обърна с главата надолу

Няма да е грешка, ако кажем, че напоследък животът на актрисата Елен Колева тръгна стремглаво надолу.

След раздялата й с майонезения бос Александър Найденов (Сашо Майонезата), Елен Колева постоянно се лута и по всичко личи, че не може да открие правилния път.
Освен актриса, тя стана и поетеса покрай съвместното й съжителство със скандалния писател Калин Терзийски.

Елен Колева

Животът й сякаш се обърна с главата надолу

Близки до Елен Колева разкриват, че новината, че мъжът, когото обичаше безрезервно, е влюбен в друга и за нея е изгубен завинаги, направо я разби. За съжаление обаче именно това е горчивата истина. Човекът до актрисата си изгубил ума по друга жена, която според запознати е много красива.

Въпреки всички драми около съжителството й с майонезения бос, Елен Колева твърди, че винаги е имала силни чувства към него. Припомняме, че Александър Найденов й причини немалко унижения, скандали и болка.
Тя сякаш все още не е спряла да вярва, че нещата между нея и Сашо Майонезата биха могли да се оправят и тя да се върне при него.

За момента няма никакви изгледи тези й надежди да се превърнат в реалност, но както е казал народът „Надеждата умира последна”. Лошото разбира се идва, когато и тя си отиде, а Елен Колева е на косъм от това положение.
Припомняме, че към днешна дата майонезеният бос е луд по красивия модел на „Визаж” – Kpиcтинa Hecтopoвa.

Покрай участието й в риалитито „Къртицата”, Кристина Несторова успя да замае главата на немалък брой представители на силния пол.
Наскоро тя дефилира и на подиума на „Ceдмицa нa мoдaтa в Coфия“.
Близки до светската двойка разкриват, че Сашо Майонезата си е изгубил ума по нея. Той дори й изпратил 101 червени рози след модното събитие. Освен това цветята, които Кристина получила от куриер, били придружени от романтична картичка.

Въпреки всичките мили жестове на бизнесмена обаче, Несторова не откликва на желанията му, тъй като се страхува от всички ужасии, които е чула по негов адрес през годините. Докато тя изпитва ужас да не последва съдбата на бившите му гаджета, той не спира да я преследва като див звяр, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар