Галена преживя чутовен кошмар

Галена преживя чутовен кошмар
5 (100%) 1 vote

Топ изпълнителката на „Пайнер” е пред развод

Галена, която е в топ листата сред изпълнителките на „Пайнер” преживя истински кошмар.

Напоследък усилено се шушука, че Галена е пред развод. Ако се питате каква е причината, която е довела до това решение, то отговорът е „тривиална”.
Става дума за изневяра, която става повод за раздялата на немалко семейства, при това не само в България, а в световен мащаб.

Галена

Топ изпълнителката на „Пайнер” е пред развод

Оказва се, че не половинката на Галена е този, който кръшка от семейното ложе, а самата тя.
Изневярата обаче може да й струва доста, тъй като Галин почти е взел решение да се разделят, при това съвсем официално.

На всичкото отгоре горещата мълва носи, че Галена не е мачкала чаршафите с кой да е, а с най-добрия приятел на половинката й. Със сигурност този факт придава още по-парлив вкус на цялата ситуация.
Запознати твърдят, че изпълнителката на „Пайнер” се е срещнала с новата й изгора пред луксозен имот.

Срещата била осъществена преди едно от участията на изпълнителката. Близки до Галин пък издават, че той отдавна имат подозрения, че половинката му никак не му е вярна и за негово огромно съжаление подозренията се потвърдили.

Един ден той решил да я проследи лично и се уверил с очите си какви ги върши зад гърба му.
Научавайки за долната лъжа на Галена, Галин бил направо разбит. Той едва не изпаднал в шок от картинката, която се разкрила пред очите му.
Една от близките приятелки на фолк изпълнителката дори твърди, че двамата мъже тръгнали да си уреждат сметките с юмруци.

Всъщност слуховете, че топ изпълнителката на „Пайнер” кръшка от правия път обикалят от доста време интернет пространството. Разбира се по стара традиция Галена категорично отричаше това да е истина или пък избягваше да отговаря на въпроси, засягащи тази тема, пише Блиц като се позовава на информация на ХотАрена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар