Актьорите от сериала „София ден и нощ“ крият мръсни тайни

Актьорите от сериала „София ден и нощ“ крият мръсни тайни
5 (100%) 3 votes

Актьорите от „София ден и нощ“ крият скандалните си професии, в реалния живот изкарват хляба си по срамен начин

Рейтинговият сериал „София ден и нощ“ ще продължи. На пук на слуховете, че му се задава краят поредицата няма да спре.
Зурков Анджелина

Според последните слухове актьорите, които се изявяват в „София ден и нощ“ в реалния живот били платени компаньони. Е, не всичките. Само някои от тях.

Кристиян Кирилов, който представя Митко от риалити сериала си докарвал стабилни доходи от платена любов с мъже в Дубай. Това стана ясно, след като интернет сайтът famousbg.com разпространи информацията преди време.

Тези дни лъсна истината и за други актьори и актриси подобна новина. Адриан Зурков (Марио в сериала) бил стриптизьор преди участието си. За него разказват, че похотливи богати лелки му тъпчели пари и го опипвали по интимните части, пише Hotarena.net.

Анджелина, която играеше Поли в „София ден и нощ“ била  известна столична бръмчалка, разказват запознати.

По интелигентните зрители не спират да се удивяват защо някакви хванати от улицата артисти налагат в телевизионния ефир селския си диалект? И веднага си отговарят, че такива са потребностите на българския тв зрител. Харесват му подобни простотии.

Сюжетът на сериала е травиален. Взет направо от реалния живот се завърта около една кръчма и порядките в студентски бардак. Аматьорската игра на актьорите допълва усещането за безсилието на режисьорите. Ама това пък се харесва на непретенциозният провинциален зрител.

Но има и такива тв зрители които негодуват, че показват столицата ни и нейните жители в такава елементарна светлина. Едва ли някой мисли, че всички столичани са такива!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар