Животът на Роси Кирилова се срина

Гласувайте за статията

Животът на обичаната Роси Кирилова се преобърна

Обичаната изпълнителка Роси Кирилова изпадна в шок, научи столичен ежедневник. Причината за това е, че тя едва свързва двата края. Певицата с ангелски глас страда от липсата на работа. Тя е силно обезпокоена за бъдещето на семейството си. Повод за засилване на притесненията и страховете й стана липсата на участия. До последно тя се надявала, че поне за деня на влюбените и празника на жената ще има по едно участие, но уви. Не получила нито една покана за изява.

Липсата на музикални ангажименти я съсипва. Единствено съпругът й Георги Ненчев я разбира. Щастливите бракове в гилдията са феноменално явление. Но поне в това отношение Роси Кирилова е истинска щастливка. Бракът й с Жоро е непоклатим. Тя самата не спира да се хвали пред дружките си, че е истинска късметлийка с мъж кат него.

Отчаяната изпълнителка решила да започне собствен бизнес с надеждата, че по този начин ще успее да закърпи позакъсалия си бюджет. По съвет на свои дружки тя започнала да се занимава с дистрибуция на бижута. Но за съжаление бизнес начинанието й било белязано от чутовен провал. За пореден път Роси Кирилова се убедила, че нейното призвание в пеенето и единствено това прави най-добре.

Роси Кирилова

Роси Кирилова едва свързва двата края

От няколко месеца тя няма оферти и за круизи до скандинавските страни. От няколко години изпълнителката припечелва от тази дейност, пише Ретро.бг.

Когато кариерата й на тв водеща беше в разцвета си, тя я прекрати по собствено желание. Цели 16 години тя се изявяваше като водеща на предаването „За животните с любов“, което се излъчваше по БНТ. Изпълнителката сложи край на кариерата си, заявявайки че желае да се посвети единствено на това, което я прави истински щастлива – пеенето.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар