Тежък удар за Елен Колева

Гласувайте за статията

Елен Колева получи пореден тежък удар под кръста

Поредният тежък удар разтърси Елен Колева. Младата актриса преживява поредното любовно разочарование. Писателят Калин Терзийски я заряза. Връзката им не издържа дълго и той заряза Елен. Писателят се върна при половинката си.

Преди време за връзката им оповести неговата съпруга Ивана. Разгневената дама написа в мрежата, че повече не желае да отговаря на въпроси, свързани с Калин Терзийски. Тя допълни, че двамата не живеят заедно и всеки, който желае да научи нещо за него, е редно да се обърне към Елен Колева. Ивана допълни, че мъжът й живее заедно с актрисата. Тя дори публикува номера на младата актриса.

Бившата на Сашо Майонезата написа, че за съжаление това не е истина, макар че много би се радвала да е така. Тя отговори на Ивана, заявявайки че вероятно Калин е при друга своя муза, но това не е тя.

Въпреки, че младата актриса първоначално отрече за връзката си с писателя, по-късно стана ясно, че те наистина са имали интимни отношения. Двамата дори са живели известно време под един покрив.

„Всеки ден“ научи, че писателят е зарязал музата си Елен. Не след дълго след като напуснал съпругата си, той осъзнал, че тя е единственият човек, който го разбира. Калин Терзийски си дал сметка, че единствено с Ивана се чувства добре и само тя би му помогнала да преодолее всичките си проблеми, пише Хот арена, позовавайки се на „Всеки ден“.

Елен Колева

Елен Колева е съсипана

Според запознати, основната причина, поради която връзката му с Елен Колева не се запази, е че актрисата е много емоционална. Нейната емоционалност определено дойде в повече на писателя. Не след дълго той осъзна грешката си, коментират запознати.

Въпреки, че Елен Колева не го показва, тя е съсипана от раздялата си с него. Актрисата приема много тежко факта, че Калин Терзийски е поредният мъж, който я зарязва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар