Владимир Путин в афера с Уенди Денг, бившата на Мърдок?

Гласувайте за статията

Владимир Путин заподозрян в любовна афера с Уенди Денг, бившата на Мърдок засечена на яхта на Абрамович

Руският лидер Владимир Путин е започнал интимна връзка с Уенди Денг. До това твърдение стига американското издание US Weekly. Медията публикува информация, която е плод на предположение.

Супер яхтата на Роман Абрамович

Супер яхтата на Роман Абрамович

Денг на яхтата на Абрамович

В основата на подозрението на американското издание са фотоси от суперяхтата на близкия приятел на Путин Роман Абрамович. На борда на морския звяр на милиардера е снимана бившата половинка на медийния магнат Рупърт Мърдок. Луксозната яхта оценена на 400 милиона щатски долага е акостирала край бреговете на тузарския курорт Сейнт Бартс.

Предположенията, че Путин е в интимни отношения с Уенди Денг са базирани на сведенията за близкото приятелство на съпругата на собственика на Челси Даша Жукова и бившата съпруга на магната.

Държавният глава на Русия се раздели със законната си съпруга Людмила Путина през 2013 г. Уенди разтрогна брака си с Мърдок през 2014 г. До момента няма официална позиция за евентуална близост на Путин с бившата на Рупърт Мърдок. Споменава се само, че Абрамович и руският властелин са в приятелски отношения.

Хората от US Weekly са категорични, че Денг и Путин са интимни. Само, че не става ясно на какво точно базират твърдението си.

Медията припомня и връзката на Путин с Алина Кабаева, шампионката по гимнастика. През 2015 година швейцарско издание пусна новината, че Кабаева е родила в клиника край Лугано. Това съвпадна с изчезването на руския Президент от публичното пространство и се наложи Дмитрий Песков да обяснява с какво се е занимавал Путин през това време. Медиите не спряха да се занимават с клюката и Песков им заяви, че Президента дори сам е израждал бебето, пише сайтът big5.bg.

Путин и Алина Кабаева

Путин и Алина Кабаева

За новият слух, който свърза Путин с бившата на Мърдок Кремъл все още мълчи.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар