Бомба: Разводът на Дейвид Бекъм с Виктория шокира света!

Бомба: Разводът на Дейвид Бекъм с Виктория шокира света!
5 (100%) 1 vote

Разводът на Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм втрещи света, какво се случи с тях?!

Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм скоро ще обявят официално своята раздяла. Семейството има шестнадесет годишен брак, но една от най-известните двойки е на път официално да се разведе.

Те обаче не искат да го представят като помпозно и грандиозно събитие, а да го представят като нещо нормално и обикновено събитие.

Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм и Виктория дълги години бяха пример за здраво звездно семейство, но ето че и техният развод вече е факт

Двамата имат четири деца. Това са Бруклин на 17 години, 13-годишния Ромео, 11-годишния Круз и Харпър, която е на четири.

Клюките и скандалите около предстоящата раздяла между звездното семейство не спират. Но те нехаят за светския шум, защото двамата вече отдавна не са заедно, а всеки си има собствен живот. Двойката очаква нещата около тях да се усмирят и да утихнат, и тогава официално да съобщят, че се развеждат.

Футболната звезда и жена му не искат никаква драма около себе си. Искат да се разделят тихо и мирно, цивилизовано, но без излишен шум, нито да привличат сензация, твърдят източници.

Дейвид и Виктория вече дори живеят в различни държави. Бившата спайска представя своите нови проекти за облекла в Сеул,а мъжът й е зает да тренира нов отбор в Маями.

Още помним изцепката, малко преди да тръгне новината, че една от най-известните звездни двойки се разделя. След нея папараците веднага прогнозираха края на ерата Бекъм.

А тя бе, че Дейвид Бекъм бесен изкара съпругата си Виктория от бутика й в Лондон, където дизайнерката бе напълно пияна и дори имаше мокро петно между краката.

Бившият английски национал бе много ядосан от поредната изцепка на съпругата си и според близки до фамилията това също била една от причините футболната легенда да поиска развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар