Хороскоп на Боряна Делчева за 1 април, петък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днешния ден, според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Подгответе се за повече ангажименти, за метаморфози в любовните дела. Денят е хубав за хармонизиране на отношенията, за подновяване на връзки. Ако ви интересуват въпроси от материални естество, успехът е съсредоточен в бизнеса и в професионалните дела.

Телец
Вашият петък не е лек, но не липсват добри условия за справяне. Има и на кого да разчитате за евентуална подкрепа. Важното е да действате премерено и да не разпилявате силите си. Въпреки спънки и проблеми, звездите откриват възможности за позитивна промяна в бюджета. Ще я осъществите с труда си и със съдействието на приятелите или на близки хора.

Близнаци
И за вас предстои ползотворен ден, но със специалната препоръка да бъдете уравновесени и да действате дипломатично. Много е важно да намирате общ език с обкръжаващите ви, да се пазите от допускане на грешки. При съдружен бизнес е необходимо да бъдете в течение на събитията.

Рак
Ще ви зарадва промяна, отнася се както до личния живот и любовта, така и за деловото ви развитие. В професионален аспект изглежда ще имате повече работа, но се откриват изгодни перспективи за месечното ви възнаграждение. Звездите обаче предупреждават да бъдете умерени по отношение на финанси. Не е лошо да намалите амбициите си, съответно и харчовете си.

Лъв
Петък е много благоприятен, изпъкват прекрасни условия за реализация на замислите, за изпълнение на желанията. Звездите дават огромен шанс за изява на талантите.

Дева
Денят ще ви зарадва с хубава промяна, потръгва ви. Заложете на професионалната си реализация и ще постигнете повече от очакваното.

zodii-166Везни
Петък е хубав, повечето от знака ще бъдат окрилено от любов. Изглежда сега за вас е много важно благополучието в любовта, за да ви върви и в делово отношение.

Скорпион
Очаква ви благополучие, но не всичко ще постигате с лекота. В живота ви се извършват промени, които принципно са за добро, но надали ще имате само положителни емоции днес – предупреждава в хороскопа си Боряна Делчева.

Стрелец
Очертава се напрегнат петък, но и вие сте доста чувствителни и склонни да преувеличавате значението на някои проблеми. Главното е да се въздържани при вземането на решения.

Козирог
Изглежда вас изцяло ще ви погълнат любовните дела, всичко останало е на по-заден план. Имате изгодна възможност за професионална изява.

Водолей
Денят се характеризира с доста ангажименти, извършват се и делови трансформации. Срещите и контактите ви дават нови възможности.

Риби
За повечето от знака петък се свързва с трудности. Спокойствие и утеха ще намерят в семейството и в любовта. Хубаво е да бъдат сдържани и предпазливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар