Искате ли безплатна ваканция в Рая? Възможно е, но срещу малко условие

Гласувайте за статията

Искате ли безплатна ваканция в Рая? Милионер предлага почивка на остров, но срещу едно условие…

Искате ли безплатна ваканция в Рая? Слънце, плаж, тропически плаж, лазурни води и да се откъснете от грижите и ежедневието си? Кой не си мечтае за това.

Ексцентричен милионер отправи покана към хора от цял свят, които могат да спечелят подобна ваканция, но срещу едно малко условие…

Ако и вие искате да прекарате време на прекрасна, райски остров, заобиколени от красива природа и никой да не ви безпокои, сега имате възможност за такова нещо.

Шведът Фредерик Харен, който в момента живее в Сингапур е решил да покани всички креативни хора да отдъхват на своите частни острови (два са близо до Стокхолм, а един край Филипините), и то напълно безплатно.

Ексцентричната идея му дошла на ум, когато купувал първия си остров на Филипините, който му послужил като място за творческо бягство. Вдъхновен от красотата и спокойствието на своя остров, милионерът неочаквано решил, че иска да сподели своя опит, като купи още няколко такива острова, които да превърне в обетована земя.

Малко след като построил частни вили на трите острова, швейцарския милионер решил да реализира плана си. Харен обещава, че по време на престоя си на острова, гостът му няма да бъде обезпокояван от никого и там няма да има нито един друг гост.

Този, който той избере да отседне на някой от неговите, ще може да доведе само петима свои приятели. Звучи ли ви вече като безплатна ваканция в Рая? Не се и съмняваме в това. Но, за да сбъднете мечтата си, има и едно условие… съвсем малка спънка при това.

Безплатна ваканция в Рая? Милионер с нестандартно предизвикателство към всички креативни хора по света

Безплатна ваканция в Рая? Милионер с нестандартно предизвикателство към всички креативни хора по света

Всички, които решат, да се състезават за почивка на някой от неговите райски острови, трябва да му посочат убедителна причина, защо трябва да бъдат избрани точно те. И също така да дадат доброволен принос в хуманитарна инициатива, ако са в състояние да си го позволят. Вижте още за нестандартната идея на Харен тук: http://theideasisland.com/how-to-stay-at-ideas-island/.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар