Саудитски милиардер шашна Лондон (Надникнете в света на свръхбогатите)

Гласувайте за статията

Саудитски милиардер събра погледите със златните си автомобили в Лондон, вижте как живее

Саудитска Арабия може и да тъне в безправие и бедност, но най-богатия саудитски милиардер няма никакви угризения на съвестта да фучи из Лондон с цял автопарк автомобили от чисто злато. Шокиращото рали, което млад арабски плейбой си спретна по улиците на Лондон миналата седмица, предизвика всеобща истерия. Проверка в социалните мрежи показа, че става въпрос за Турки бин Абдулах–член на кралското семейство на Саудитска Арабия, който обича да прекарва времето си между ралита със златни коли в Лондон, лов на камили в пустинята и обиколки на бутиците в Париж.

Свръхбогатият саудитец миналата седмица събра погледите с луксозния си автопарк от автомобили от чисто злато, които той и негови приятели управляваха по време на гонка в Лондон. Според информация на „Дейли мейл” мъжът е син на най-богатия петролен магнат в Близкия изток и член на кралското семейство в Саудитска Арабия.

Младежът води не само бляскав, но и безразсъден начин на живот. Той смело преследва камили по стръмни склонове в пустинята с мерцедес за 370 000 лири. В друго видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда как разхожда Lamborghini Aventador SV на стойност 350 000 лири в Западен Лондон.

Една от най-странните снимки, които Бин Абдула публикува в социалните мрежи, е на леопард, завързан с колан за шофьорската седалка. Над 51 000 души са коментирали фотоса.

Интересна подробност е, че златото изглежда е най-голямата слабост на този саудитски милиардер. Младежът иска всичките му коли да бъдат тунинговани с чисто злато, а четири от тях неотдавна е заснел паркирани в Лондон, или Дубай. Самият той признава, че не може без автопарка си и където и да отиде, златните му коли го следват. Без значение в коя точка на света се намира той, хиляди се харчат, за да може любимите му играчки да бъдат с него във всеки един момент, когато поиска да се вози в тях.

Лукс! Саудитски милиардер хвърли в шаш Лондон

Лукс! Саудитски милиардер хвърли в шаш Лондон

А автопарка му е наистина впечатляващ–освен Мерцедес и Ламборгини, сред най-любимите му придобивки са още Бентли и Ролс Ройс. Също от чисто злато.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар