Куриоз! Гост намерил 10 000 йени в хотел, бесен на персонала, че не чистят

Гласувайте за статията

Куриоз, пътешественик намери пари под възглавниците си, а се кара на управителите

Куриоз в Китай стана международна сензация. Пътник отседнал в хотел, а при напускането му намерил 10 000 йени. Вместо да им се зарадва обаче се скарал на камериерките и управителя, че не чистят достатъчно добре.

Голям брой гости на хотела биха били щастливи да намерят пари под възглавницата в тяхната стая, но Лу Ганг от Китай не само не бил щастлив, а бил направо ядосан, когато под възглавницата си открил 10 000 йени (1,6 хиляди евро).

Той се готвел да напусне хотела и при последната проверка, дали не е забравил нещо, намерил парите. Вместо да се зарадва обаче, извикал управителя и се скарал на обслужващия персонал.

Служителите на хотела той заявил, че са некомпетентни заради тяхната небрежност, защото парите доказват, че хотелският персонал не почиства достатъчно добре стаите. В хотела е била повикана полиция, която е взела парите, а хотелският персонал заявил, че парите са собственост на госта, който е настанен по-рано в нея.

„Парите не са мои и се намираха под възглавницата, на която спях. Очевидно е, че служителите тук не си вършат работата. Не са сменили калъфките на леглото в този случай. На пръв поглед всичко изглежда наред, но кой може да ми гарантира, че леглото е почистено според стандартите за хигиена? Нима не е ежедневно задължение на служителите на хотела да подменят спалното легло по леглата?”, попитал той. Персоналът и полицията похвалили Лу, но той не бил никак щастлив, нито развълнуван, защото се чудел върху какво наистина е спал, т.е. колко е чисто спалното бельо.

Топ куриоз! Гост намерил пари под възглавниците в хотела си, бесен на персонала

Топ куриоз! Гост намерил пари под възглавниците в хотела си, бесен на персонала, че не са почистили достатъчно добре

Хотелът има тризвезден статут, а според китайския закон всички хотели, дори и да имат една звездичка, са длъжни да подменят спалното бельо, при напускането на всеки гост.

Jeni2

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар