Мариан Вълев – Куката крие шокираща тайна, потресе всички!

Мариан Вълев – Куката крие шокираща тайна, потресе всички!
5 (100%) 2 votes

Мариан Вълев – Куката крие тайна, която смая всички!

Мариан Вълев-Куката крие пораснал син. Лошото момче на киното има дете на 18 години, което живее във Варна.

Актьорът никога не е споменавал за него, нито сее похвалил някога. Той винаги изглежда тъжен и самотен, но това не е така. Той е получил дар от съдбата, като е станал татко, но не афишира нито детето, нито връзката си.

Мариан Вълев - Куката

Мариан Вълев – Куката е пазил това в тайна толкова време

Синът му е плод на гореща любов с местна красавица. Двамата се запознали във Варна, в собствения магазин на гаджето му от Варна и нещата се случили. Синът на Куката е завършил преждевременно училище за компютърни технологии и мечтае да продължи да следва в Америка.

Куката обаче нямал пари, за да му помогне да учи. Припомняме, че актьорът, който изигра ролята на гангстера в сериала „Под прикритие” беше закъсал за пари.

Той получи немалък хонорар от участието си в поредицата, но се оказа с изключително широки пръсти, които пилееш по барове и оборотни мадами. Упорит слух твърди, че Мариан Вълев – Куката залитали по забранени вещества и заради това в последно време той имаше доста неугледен външен вид.

Дори с колегата си Александър Сано, който се превъплати в ролята на Косъма организирали честни представления по заведения, като взимали по два бона на човек. Но и тези спестявания варненеца профукал с лека ръка и се оказал на ръба на финансова криза.

Според слуховете 46-годишния актьор дължал над тридесет бона борчове. Мариан Вълев – Куката обикалял по богаташи, за да ги склони да му дадат пари, за проектите му, но в повечето случаи удрял на камък. Затова се съгласил да играе в петия сезон на сериала „Под прикритие”, разбира се, срещу тлъст хонорар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар