Слава Севрюкова: Гагарин не е първият космонавт!

Слава Севрюкова: Гагарин не е първият космонавт!
4 (80%) 3 votes
Феноменът Слава Севрюкова вижда истината за мъртвите космонавти преди Гагарин

Доста преди срива на комунизма Слава Севрюкова била посетена от руски учени изследователи – твърди в интервю за „България днес” изследователят Христо Нанев.
„Слава Севрюкова ги изненадва с твърдение, което се оказва дълбоко пазена държавна тайна в Съветския съюз. Когато през 1961 г. се изстрелва Юрий Гагарин, при нея идват няколко професори и един академик, за да я разпитват за бъдещето на съветската космонавтика. Слава контактуваше директно с тях на руски език, тъй като мъжът й бе руски белогвардеец и тя владееше добре този език” – разказва Нанев.

„На тази среща Слава Севрюкова удивена казва: „Ама вие изстреляхте Гагарин, но той не ви е първият космонавт”. Те мълчат. Та казва: „Виждам преди него поне 10 сте изстреляли. Ама защо не ги оповестихте?” – пита ясновидката, но получава отговор, че това е държавна тайна.
Според нея 11-ият космонавт, Пьотр Илюшин, го изстрелват успешно в Космоса един месец преди Гагарин. Илюшин прави обиколка на света, но погрешка не успява да се приземи в Съветския съюз, а пада в Китай. Там го арестуват като съветски шпионин и затова не се дава гласност за първия успешен полет на човек в открития космос. И след 1 месец изстрелват Гагарин. Така че Юрий Гагарин е 12-ият космонавт от всички изстреляни.

Слава Севрюкова видяла 11 космонавти преди Гагарин

Слава Севрюкова видяла 11 космонавти преди Гагарин

Това по-късно го бяха писали вестници в Италия, но беше удивителна информация, защото съвпадаше с казаното четвърт век преди това от Слава Севрюкова” – твърди Христо Нанев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар