Бомба: Мария Силвестър избухна с неочаквано разкритие!

Бомба: Мария Силвестър избухна с неочаквано разкритие!
5 (100%) 1 vote

Мария Силвестър призна истината за новия мъж в живота си, шашна всички!

Мария Силвестър отново е влюбена. Водещата на „България търси талант” е на крилете на любовта и това си личи по блясъка в очите й. Чаровницата също не крие, че сърцето й е пленено от мъж.

Тя дори се шегува, че ако е подозирала, че ще бъде толкова влюбена, веднага би искала да стане на 39 години, на колкото е в момента.

Мария Силвестър

Мария Силвестър смая всички с признанието за личния си живот, никой не очакваше

Мария Силвестър изживя изключително труден и драматичен развод със съпруга си Силвестър Силвестров. Двамата имаха петнадесет годишен брак. В един момент обаче мъжът й хлътна по млада хубавица и заряза съпругата си.

Това се отрази изключително негативно на съпругата му, но вече е перодоляла болката си по проваления си брак.

Но от тъжната бивша манекенка няма и помен. Вечно усмихнатото момче с настандартното мислене отново е заело мястото си. Припомняме, че тогава съпруга Силвестър заряза съпругата си Мария и сина си Давид, като се метна в прегръдките на по-младата сценаристка.

Тогава тя се беше разделила със съпруга си, победителя от Биг Брадър 4 Жоро Алурков. След което съпрузите се оплетоха във взаимни обвинения. Мария Силвестър обвини съпруга си, творчески директор в продуцентско студио, че е забравил брачните клетви, а той че се е срещала с друг мъж зад гърба му.

„Нестандартна сватба, прекрасно дете и весел семеен живот, колко хора биха се похвалили с това”, казваше тогава Мария, като се опита по всевъзможни начини да отстрани съперницата и да върне мъжа си в семейното гнездо.

И след усилията й малката палавница повече да не намери повече работа в телевизиите, тя се уреди с доста платена работа в шоуто „България търси талант”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар