Хороскоп на Боряна Делчева за 31 март, четвъртък

Хороскоп на Боряна Делчева за 31 март, четвъртък
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят планетите за последния ден на март според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овенпридобивки вкъщи
Звездите определят качествена промяна в делата ви, денят е подходящ за уреждане на материални въпроси и задачи от битово естество. Изпъкват напредък и придобивки. Грижите и безпокойството ви се свързват с близък човек. Избягвайте конфликти – съветва в хороскопа си астроложката Боряна Делчева.

Телецхубава промяна
Хармоничен и приятен ден, въпреки че не е изключено да сте потиснати и с лоши предчувствия. Изпъкват радостни съобщения, хубава промяна в кръга на общуване. За някои най-важна е компанията на приятелите, а за други – любовните метаморфози. Наблюдават се и придобивки от материално естество.

Близнациочертават се неприятности
За вас денят е тежък в емоционално отношение. Наблюдават се неприятности от лично естество. При някои Близнаци се свързват с брачния партньор. Надали ще имате желание за контакти, но ви е необходима подкрепа и ще се почувствате по-добре при общуването с близки и приятели.

Ракнови предизвикателства
В личния живот на мнозина от вас настъпват радикални промени. Денят фиксира материално благополучие и носи успех в семейно-домашни дела. Но не е лошо да внимавате по отношение на работата си. Склонни сте да идеализирате и допускате грешки. Препоръчва се днес да отпочинете и да подредите мислите си.

Лъв изясняване на обстоятелства
Изясняват се важни за вас обстоятелства днес, вероятно ще получите съобщение. Нищо чудно програмата ви да се обърка, да бъдете притеснени. Неприятностите ви са съсредоточени вкъщи и по отношение на пътуване. Иначе денят е хармоничен и благоприятен в материален смисъл. Може да разчитате и да подкрепа.

horoskop_zmiqДева възможни са притеснения
Посрещате с тревоги деня, но ако се ориентирате към контакти с близки и приятели, ще се успокоите. Нищо чудно да се предпазите и от допускане на грешки. Препоръчва се по-умерено отношение към работа и хора. Пазете се от прибързани действия, не идеализирайте – съветва в хороскопа си Боряна Делчева.

Везнинадигат се безпокойства
За доста Везни денят е много емоционален и се свързва с безпокойства. Звездите очертават голяма позитивна промяна в живота. Но на първо време няма да им е лесно. Не се препоръчва пътуване днес. Денят е подходящ за контакти. Имат солидна подкрепа от по-възрастни приятели.

Скорпионбъдете уравновесени
Важно е днес да сте уравновесени и да се стремите към разбирателство с околните. По отношение на дела от семейно естество е хубаво да сте по-отстъпчиви. Не са изключени любовни притеснения, ревност. Очертават се неприятности и във връзка с пътуване. Опитайте се да внесете повече яснота и ред в живота си, намерете време и за почивка.

Стрелецотстъпвайте
Планетните аспекти очертават хубава промяна. За повечето от вас четвъртък ще бъде ангажиран, но обещава успех в делата. За да си спестите някои грешки, се препоръчва да сте по-компромисни и да поддържате хармонични отношения. Необходими са ви подкрепа и ходатайство.

horoskop-16Козирогполезни контакти, любов
Благоприятен ден за срещи и контакти, обещава успех в лични дела. Потръгва ви и в любовния живот. За мнозина главната тема днес е пътуване или уреждането на финанси. Ще намерите опора в лицето на близка жена и на приятелите си. Имате късмет и в разрешаването на домашни задачи.

Водолейпокровителство
Предразположени сте към грешки, търсете съдействие. Може да разчитате на влиятелно покровителство, ще уредите важни за вас задачи. При мнозина обаче денят се свързва с повече домашна работа и тревоги от семейно естество. В любовта се налага да направите компромис.

Рибипазете се от грешки
Хубав ден, ще ви зарадват съобщения. За някои Риби те са равносилни на излизане от затруднение. Възможни са протекции. Не е лошо обаче да контролирате емоциите си и да сте по-умерени в изявата си. Не се хвърляйте през глава да разрешавате задачи, по-добре си починете – съветва Боряна Делчева в хороскопа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар