Михаела Филева в шок: Не може да повярва какво чу от устата на Фънки! (срина я със земята)

Михаела Филева в шок: Не може да повярва какво чу от устата на Фънки! (срина я със земята)
5 (100%) 1 vote

Димитър Ковачев – Фънки определено не си поплюва, съсипа Михаела Филева!

Звездата на „България търси талант“ и най-новият тийн идол Михаела Филева не иска да повярва какво чу от устата на Димитър Ковачев – Фънки. С присъщия си пиперлив език, пълничкият зевзек я срина със земята като заяви, че певицата не ставала за нищо.

„Каква е тази Михаела Филева бе, мен?! Чух я да пее и щях да умра. Че какъв толкова глас и талант има това момиче – за нищо не става. След две години трагедията й ще е още по-пълна и тогава ще ходи да продава чушки на пазара“, изцепил се Фънки, пише вестник „Галерия“.

Михаела Филева

Според Фънки, Михаела Филева била едно голямо нищо, а пеенето й непрестанно мрънкане, водещо до мераци за самоубийство

Според Димитър Ковачев гласът и пеенето на Михаела Филева били едно непрестанно мрънкане, от което човек може да получи склонност към самоубийство. Той обаче не пожали и новоизгрялата звезда Гери-Никол, към която беше още по-жесток и й препоръча най-учтиво да ходи да мие чинии в чужбина, защото за друго не става.

Не е ясно как Гери е приела думите на Фънки, но за Михаела Филева те дошли като гръм от ясно небе. Чаровницата винаги е била много чувствителна, а що се отнася до Фънки, тя го харесвала от години и ценяла опита и мнението му.

„Затова и фактът, че той я оплю така пред всички, за нея е равносилен на кошмар. Каквото ще да дрънка за оная пикла Гери-Мери, но Михаела е много талантлива жена, много разумна и сдържана. Не прави чест на никой мъж да я обижда така и да се прави на шут за чужда сметка“, коментират разгневени фенове на Михаела Филева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар