Хороскоп на Боряна Делчева за 30 март, сряда

Хороскоп на Боряна Делчева за 30 март, сряда
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица”

Овеночаква ви трудна сряда
Вие сте първият знак с трудна сряда. Ако ви интересува финансова реализация, прогнозите са съмнителни. За съжаление в общуването си с околните също може да бъдете наранени. Бъдете предпазливи за измами. Хубавото днес е, че ще се успокоите за здравословното състояние на близък човек.

Телецприятни срещи и контакти
Ако имате възможност, по-добре използвайте отпуск днес и не се захващайте със серниозни задачи. Денят е по-благоприятен в личен аспект. В частния живот ще се радвате на хубави моменти. Само бъдете по-икономични с парите – съветва в хороскопа си астроложката Боряна Делчева.

Близнацивъзможни са проблеми с близки хора
Възможно е приятел или роднина да развали настроението ви за дълго. Сряда се характеризира с неприятни изненади. Изглеждате силно емоционални, затова оберете чувствата си. Внимавайте, защото застрашавате работата си с груби грешки.

Ракзасилете вниманието си във всичко
Чувствате се освободени и богати – както в материален, така и в духовен план. Не забравяйте обаче предпазните мерки. Избягвайте конфликти и не пилейте пари. Отваряйте си очите на четири.

Лъвличният ви живот куца
Очаква ви реализация в професионален план, но внимавайте в личния живот. Сряда е нервна и напрегната. В много случаи ще ви постави бариери, но бъдете доволни, ако постигнете и половината от замисленото.

Девавъзможни са емоционални проблеми
Труден ден относно националното ви състояние. За мнозина се налага да се примирят с неблагоприятното стечение на обстоятелствата. И при вас става дума за личния живот особено за представителите на нежния пол.

horoskop-8Везнизадава се напрежение
И вие не сте застраховани срещу неприятности, въпреки че сряда може и да е ползотворна. Големият проблем е във финансовата сфера. Внимавайте, защото имате склонност към допускане на грешки.

Скорпионпазете се от грешки
Въпреки че за вас денят е хубав, не е лошо да сте предпазливи, защото и вие сте предразположени към допускане на грешки. Изпъкват и силни притеснения от личен характер. Имате обаче изгодни контакти.

Стрелец очаква ви хубав ден
В светъл период сте и дори да имате препятствия, ще ги преодолявате с лекота, ще жънете успехи. Сряда е плодоносна, ако сте целенасочени и не обръщате внимание на „белите ядове”.

Козирогпазете се от илюзии
Не бъдете много самоуверени, защото мисленето ви в момента не е правилно, поддавате се на илюзии. Бъдете сдържани и предпазливи в материалните дела. Грешите по отношение на финансови въпроси, склонни сте даже към глупави постъпки по отношение на работата си.

Водолейзадават се парични неволи
И в личен план, и в делови аспект сряда ще ви изкара от релси, затова внимавайте. Овладявайте се и сами преценете кое е по-важно за вас. Имате добър шанс да хармонизирате ситуацията вкъщи.

Рибивъзможни са самозаблуди
Днес и вие сте доста потиснати и затворени за околния свят. Внимавайте, предразположени сте към мистификации, а по този начин едва ли ще разрешите проблемите си. Съберете кураж и си направете съответните изводи – съветва в хороскопа си Боряна Делчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар