Лукс! Златен апартамент в Русия стана хит в мрежата

Лукс! Златен апартамент в Русия стана хит в мрежата
3 (60%) 2 votes

Лукс и половина! Златен апартамент в Русия шашна мрежата

Това се казва лукс. Златен апартамент в Русия втрещи мрежата и събра погледите на хиляди потребители. Снимките обикалят из социалните мрежи, а форумци се дивят на лукса, който блести в жилището.
И има защо.

Имотът се намира в Магадан, Русия и е собственост на двойка бизнесмени. Тъй като те твърде много активно пътуват, решили да продадат имота и то доста набързо. В интерес на истината жилището наистина е изгодна инвестиция–струва само 6,5 милиона рубли, или 67 000 лири, пише „Дейли мейл”. Като се продава с цялото обзавеждане в него.

Агентът по недвижими имоти Роман Виклянцев разкрива, че собствениците са пренесли в своя златен апартамент по малко от всичко, което ги е впечатлило по света. „Те пътуват по целия свят и са пренесли множество декоративни елементи, обратно към дома си, за да ги добавят към интериора на жилището.”

Златният интериор в апартамента в град Магадан е създаден, така че да съответства на артистичната визия на собствениците. Плочките в банята са с позлатено покритие, ваната също, а тоалетната чиния е покрита с чисто злато. Мивката и крановете също са със златно покритие, каквото можете да откриете и в спалнята. И ако от този бароков лукс не ви е заболяла главата, можете да надникнете и в трапезарията–стените също са със злато.

Собствениците на тристайното жилище не са пестили средства и за орнаментите в кухнята, всекидневната и всяка друга част от дома. Уникални старинни портрети красят стените, естествено обвити в рамки от злато.
Масички, столове, икони, полилеи, стенни декорации–абсолютно всичко е от злато.

 

Реакциите на потребителите в мрежата са най-различни–от мнения, че това е най-луксозния златен апартамент, който са виждали, до откровеното признание, че това е пълен кич. Други пък се съмняват, че всичко е истинско. „Изглежда скъпо, но цената е твърде ниска. Дали златото наистина е истинско, или просто е златна боя?”.

Златен апартамент стана тотален хит в мрежата

Златен апартамент стана тотален хит в мрежата

Агентите се кълнат, че всички елементи са автентични. А цената обясняват със спада на имотния пазар.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар