Венета Райкова на нож с Вихра на Иван (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Венета Райкова определя Вихра като кошмарна жена

Венета Райкова не крие неприязънта си към бившата жена на Иван

Венета Райкова е на нож с Вихра Петрова. Бившата „гореща“ водеща и бившата съпруга на Иван Христов не могат да се понасят. Въпреки, че до момента враждата им оставаше скрита от очите на феновете. Венета беше тази, която се изпусна и разкри, че между двете има конфликт. При това от години.

Венета Райкова се заяде с Вихра на Иван

Венета Райкова се заяде с Вихра на Иван

Нещо повече, в книгата си Венета Райкова открито обижда Вихра от името на главната си героиня. Райкова използва куп обидни квалификации на колежката си като я определя като „кошмарна жена“ и дори говори за изневерите на Иван, които, оказа се, са били системни.

За да бъде пълен ударът, Венета определя развода на Вихра с Иван като най-доброто нещо, което опосумът е правил. Наред с влюбването му в Ирина. „Новата му жена е най-хубавото, което можеше да му се случи“, категорична е Венета. И заяжда Вихра за неумението й да готви и за хвалбите й през годините, че готварската й фурна още си стояла с етикета от магазина.

„То и нейната фурна хвана паяжина, защото Иван се скъсваше да й изневерява“, продължава по доста груб начин Райкова. Засега Вихра се въздържа от отговор, но да видим до кога ли. Още повече, че и тя е известна с острия си и заядлив нрав, припомнят от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Венета Райкова на нож с Вихра на Иван (Вижте причината)”

  1. да

    мар. 29. 2016

    Напълно съм съгласна с Райкова. по точно не може да го каже

Добавете коментар