Животът на Елен Колева се преобърна: Ето какво застигна актрисата!

Животът на Елен Колева се преобърна: Ето какво застигна актрисата!
5 (100%) 1 vote

Елен Колева продължава да понася ударите на съдбата!

Елен Колева е на предела на силите и търпението си, след като съдбата й нанесе поредния удар. Припомняме, че след чутовния скандал и жесток крах на връзката й с Александър Найденов, Елен Колева дълго време бе сама. След това обаче откри отново любовта в лицето на писателя Калин Терзийски.

Явно само тя си е мислила така, тъй като няколко дни след обявяването, че са заедно, Терзийски си би камшика и с бясна скорост се върна обратно в дома си, при любимата си Ивана Генова. А Елен Колева отново остана сама и предадена.

Елен Колева

Елен Колева в тотална мизерия, не може да си намери спонсор

На актрисата обаче не й върви не само в любовния фронт и очевидно в кревата, а и в живота като цяло. Финансовите й проблеми стават все по-сериозни като синеочката се принудила да отложи и мечтаното пътуване до остров Бали, с което се похвали преди около два месеца.

То трябваше да бъде реализирано през месец март, а Елен Колева копнееше да се отдаде на размисли, свобода и медитация в райското кътче. Уви, към днешна дата тя трябваше да отложи плановете си, защото така и не успя да намери пари, с които да замине.

„Очевидно беше, че Елен силно вярва на своята харизматичност и обаяние, с което винаги е смятала, че привлича мъжете. Тя се надяваше да си намери спонсор, който да финансира пътуването й, но ето че не стана така. Понякога хубавото лице и чифт балкони не са достатъчни, за да си гарантираш стабилен мъж и мечтани доходи“, разкриват близки до изкусителката Елен Колева.

Единственото утешение на актрисата е, че след толкова дълго затишие на театралната сцена, тя най-после намери проект, в който да участва. Макар и не особено обещаваща, постановката все пак е нещо, върху което актрисата да стъпи като основа.

Парите от театъра обаче изобщо няма да бъдат достатъчни, за да покрият нуждите й, камо ли да осъществят смелите й цели и мечти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар