Ужас: Виж какво се случва с Преслава!

Ужас: Виж какво се случва с Преслава!
5 (100%) 1 vote

Преслава потресе дори феновете си с неочакваната гравитация!

Преслава публикува поредната си снимки във Фейсбук, която отново обра негативни коментари. На нея тя е написала името на новото си парче „Чуплива и влюбена”.

Феновете отсвириха думите й и наблегнаха на визията на актуалната певица. Преслава се е снимала с провокативно и мрежесто боди, а според интернет потребителите гледката е повече от смайваща.

Преслава

Преслава шокира всички, какво се случва в пазвата й?!

На нея се виждат бомбите на чалга фурията, които в недалечното ни минало докарваха сърдечни болки на ценителите на женските прелести.

Сега бомбите й са смалени драстично и не само това, ами вече заплашително гравитират надолу. Преди Преслава се е славела с изумителните 124 сантиметрова гръдна обиколка. След пластичната операция певицата на годината ги е смалила до скромните седемдесет сантиметра.

Но в най-скоро време чалга фурията отново трябва да легне под ножа, този път за да си ги повдигне нагоре. Гласовитката от Добрич не за първи път се подлага на пластична интервенция. Преди известно време си направи ринопластика, защото носа й бил широк.

Сега иска да си го оперира отново, за да го спаси. Специалистите обаче я съветват, че това е доста рисковано, защото може и да не пее след поредната хирургическа намеса. Преслава има още куп операции по себе си.

Тя има пълна металокерамика на зъбите, подменила е скулите и има още няколко хирургически намеси не само по лицето, но и по цялото тяло. В момента една от най-тиражираните певици на „Пайнер” е изцяло тунингована и затова поредната й пластична интервенция няма как да се отрази толкова фрапиращо.

Защото чалга фурията е започнала да се моделира и не е спряла от преди 2008 година. Феновете обаче са на мнение, че любимката им задължително трябва да се подложи на нея, за да не отврати почитателите си, когато се изправи да пее пред тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар