Брутално: Решението на Камелия потресе близките й!

Брутално: Решението на Камелия потресе близките й!
5 (100%) 1 vote

Камелия се самозабрави, този път премина всички граници на нормалността!

Поп фолк дивата Камелия не спира да търси внимание, на всяка цена. Блондинката се самозабрави и буквално се разчекна.

Такава провокативна снимка тя пусна на страницата си в социалната мрежа. 45-годишната блондинка безсрамно пита феновете си какво е за хората мачкането на чаршафите, като гледа от фотографията доста пошло и похотливо.

Камелия

Камелия мина всички граници, без да й пука, че вече е на 45 години

Певицата стои разтворила крака и клекнала, облечена в черно боди, като за малко не се вижда нещо повече, което да взриви пуританите. От снимката си личи още, че автор на фотографията е самата певица, като вероятно се е щракнала с телефона си срещу огледалото.

Снимката й взриви Интернет пространството. Коментарите бяха петдесет на петдесет, като повечето от тях накланяха везната в негативната зона.

Някои питаха директно дали наистина се е разделила с дългогодишното си гадже Цветин и сега си търси налудничаво поредната доза внимание, по този нелеп начин. Певицата е известна със своите изцепки и това не е нещо ново в нейния „репертоар”.

Но преди все пак пазеше определена доза приличие, сега обаче доста е преминала границата на добрия тон.

Други определиха изявата й във Фейсбук като закачка, типично в стила на поп фолк фурията. Те не виждат нищо осъдително в тази провокация, като споделят, че звезди от световна величина правят къде къде по-мощни излагации от стореното от гласовитката.

„Камелия е смела жена. Откога се отдели от „Пайнер”, има успешна кариера и не се притеснява да казва това, което мисли. Колко хора, да не говорим певици, са способни на това. Всеки си е малко луд, по своему, още повече певците и музикантите. Защо да има осъдително в снимката й”, питат нейните ревностни защитници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар