Енрике Иглесиас си хареса участник от България търси талант

Гласувайте за статията

Енрике Иглесиас изяви желание да се включи в България търси талант

Енрике Иглесиас ще бъде гост звезда в шоуто

Енрике Иглесиас си хареса участник от България търси талант. Певецът е останал силно впечатлен от един от кандидатите за слава, който изпълнил негова песен на кастингите. И затова настоял да се запознае лично с него. Така че нищо чудно това да се случи през май месец, когато изпълнителят има концерт у нас.

Енрике Иглесиас

Енрике Иглесиас

В момента продуцентите на шоуто преговарят с пи арите на звездата, да уредят участието му като гост звезда преди концерта му. Връзката между екипа на предаването и сина на Хулио Иглесиас станала благодарение на Георги Тошев, който неотдавна направи филм за звездата.

От България търси талант издадоха, че е напълно възможно той да се появи в шоуто, но отказаха да разкрият повече подробности.

В момента шоуто за таланти е сред най-гледаните в родния ефир, като данните показват, че всяка неделя събира от 1,5 милиона зрителите пред екрана. Средният му дял е почти 50 на сто, което е в пъти повече от дела на конкурентните медии, предават от vsekiden.com.

Огромен плюс на България търси талант е, че се харесва най-вече на младите зрители. Които не спират да обсъждат участниците в страницата на предаването във Фейсбук. И със сигурност едно евентуално участие на Енрике Иглесиас ще им се хареса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар