Ася Капчикова претърпя страшен крах, Криско втрещен!

Ася Капчикова претърпя страшен крах, Криско втрещен!
5 (100%) 1 vote

Ася Капчикова претърпя пълно фиаско, за шок и ужас на гаджето си Криско!

Плеймейтката Ася Капчикова не става за актриса. Гаджето на Криско се опита да стане актриса, но претърпя пълен провал.

Ася Капчикова имаше епизодична роля в нашумялата българска поредица „Откраднат живот”, но показа само колко е бездарна и как не става за тази работа.

Ася Капчикова

Ася Капчикова се провали с гръм и трясък в амбициите си да се изяви като актриса – резилът е страшен

Тя беше в ролята си на кралица на красотата, която си слага короната, но въпреки че имаше повече реплики, зрителите възнегодуваха, че не става за това. Тя бе вдървена, неестествена, казваше думите си като изречение, дори сричаше и стоеше на екран като изкуствена.

Аудиторията на нашумелия български филм изригнаха, че гаджето на рапъра Криско не става за това. „По-добре Ася да си гледа танците на пилон и да си прави вкусотиите на приятеля си, а не да се изявява на екран.

Тя по-скоро е смешна и претърпя тотален провал. Повече да не се показва във филм, защото си е бездарна”, бяха само част от гневните коментари на потребителите на нета.

Изпълнението на плеймейтката бе толкова бездарно, че сигурно в някой драмсъстав ще се справят по-добре, отколкото Ася Капчикова във филма „Откраднат живот”. Повечето от хората се чудят как тя изобщо е попаднала във филм на Джейсън Стейтъм.

Те обаче сами си дават отговор на въпроса, защото у нас ако нещата не стават с пари, тогава стават само с много пари. Но в този случай финикийските знаци не могат да те направят знаменит и известен артист, трябва и талант, който вероятно Ася Капчикова категорично не притежава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар