Хороскоп на Боряна Делчева за 25 март, петък

Хороскоп на Боряна Делчева за 25 март, петък
5 (100%) 1 vote
Вижте какво ви вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овенвъзможни са печалби
Петък е печеливш и ще има с какво да ви зарадва относно материалните ви дела. Не е лошо обаче да контролирате емоциите, за да си спестите допускане на грешки. Избягвайте скандали. Изпъкват прекрасни възможности за осъществяване на желана промяна в социално отношение. Ще се отрази благотворно и върху дома ви.

Телецнапредък и постижения
Много благоприятен за вас ден, изглежда няма област, в която да не ви върви. Важно е единствено да се въздържате към разправии и да се стараете да не допускате грешки в любовните дела. Иначе в работата ви очаква успех. В материално отношение очаквайте придобивки, а вкъщи – хармония.

Близнациработете усърдно и успехът няма да закъснее
Петък е много сполучлив за уреждане на финансови дела и по принцип имате звезден шанс за придобивки. Твърде вероятно е да сте затрупани с работа, но ще изявите в пълнота професионализма си. Облагодетелствани сте и по отношение на домашни задачи, а срещите и контактите ще удовлетворят емоционалните ви желания.

Ракзадават се хубави промени
Нищо чудно ненадейно делата ви да се обърнат наопаки, но е за добро. В живота ви настъпват качествени промени, които говорят за напредък в социално отношение. Петък е много благоприятен за контакти, възможно е да получите влиятелни протекции. Изпъкват и придобивки от финансово или друго материално естество.

Лъвочаквайте придобивки
Днес бихте могли да постигнете много, стига да сте достатъчно предприемчиви и организирани. Разкриват се важни за вас обстоятелства, което може да помогне за доброто развитие на делата ви. Избягвайте скандални ситуации. Имате огромен шанс за финансови придобивки.

Деваочаква ви успех
Не е изключено на работното място да се сблъскате с противоречия и неприятности, но имате и добри възможности за справяне. Ако ви интересуват въпроси от финансов характер, ще постигнете желаните резултати. Денят е благотворен за делата, но не сте предпазени от проблеми вкъщи. Внимавайте за гафове и грешки – предупреждава в хороскопа си Боряна Делчева.

horoskop_zmiqВезнизадава се много работа
Петък е с добра тенденция в материален аспект и ако ви вълнуват въпроси от финансово естество, ще постигнете желаните резултати. Внимавайте обаче в контактите. Запазете хладнокръвие при евентуални противоречия. Избягвайте конфликти. Очертава се и повече работа днес.

Скорпионфинансови неприятности, но любов
За мнозина последният работен ден от седмицата се характеризира с парични неприятности, но биха могли да компенсират с любовни преживявания. Бъдете открити и общителни, сега чарът ви действа с пълна сила. Отърсете се от проблемите, имате шанс за нова емоционална връзка.

Стрелецматериален късмет
Около вас се наблюдава интересно раздвижване, възможни са благоприятни трансформации. Шансът ви е съсредоточен в материалната област, но се пазете от допускане на делови грешки, избягвайте конфликти. Имате солидна подкрепа в лицето на влиятелен мъж.

horoskop-16Козирогочаквайте женска подкрепа
Вероятно за голяма част от вас петък ще бъде зает с финансови дела. Очертават се обаче неприятности. Ще имате възможност да се справите, чрез съдействието на жена. Професионалното ви развитие днес също ще даде желаните резултати. Пазете се от конфликти, не пренебрегвайте и здравето си.

Водолейпротиворечия, но сполука
Потиснати и с лошо настроение посрещате петък, но ако сте по-общителни и инициативни, бихте могли да отчетете деня като позитивен. Въздържайте се към спорове и противоречия, наблегнете на контактите. Чрез тях ще удовлетворите деловите си интереси, а и емоционално ще се почувствате по-добре.

Рибипаричен успех
Денят е добър за паричните ви дела, но не се опитвайте изкуствено да ускорявате развитието на обстоятелствата. Шансът ще дойде неочаквано, главното е да се въздържате спрямо конфликти. Възможно е да се осъществи и друго ваше желание от материално естество. Става дума за имот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар