Наталия Гуркова ражда от любовника си?

Наталия Гуркова с Джордже
0

Наталия Гуркова най-накрая подаде молба за развод

Наталия Гуркова смени мъжа си с милиардер

Наталия Гуркова има намерение да роди дете на любовника си. Публична тайна е, че от доста време насам миската е разделена със съпруга си – сръбският бизнесмен Джордже Михалевич и има нов мъж в живота си.

Който притежава милиарди и я засипва с невиждан лукс.

Наталия Гуркова с Джордже
Наталия Гуркова с Джордже

Отношенията между нея и любовника й се развивали с шеметна бързина и двамата вече правят планове за общо дете като богаташът няма нищо против да гледа и двете деца на Гуркова от брака й с Джордже. Именно заради това миската решила най-накрая да подаде молба за развод, въпреки, че дълго време се опитваше да поддържа версията, че между нея и мъжът й всичко е наред.

И тя се е върнала в България не заради проблеми в брака им, а за собствено спокойствие, след като беше направен опит да бъде отвлечена заедно с едно то децата си в ЮАР. Само че в светските среди се коментира съвсем различна версия.

Оказа се, че Джордже от доста години е зле финансово и не е в състояние да осигурява на жена си лукса, за който тя настоява. Нещата били толкова зле, че една от къщите му и тузарският му Мерцедес били конфискувани заради дългове.

И единствените му финансови активи са акциите от компанията, които не са малко – стойността им е 42 милиона долара. А Наталия е твърдо решена да му вземе половината, под предтекст, че трябва да осигури бъдещето на децата им, предават от Hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.